Oasis se spojili s pouličními zpěváky

Vydáno 14.09.2008 | autor: redakce

Během pátku 12. září vyrazili do ulic New Yorku pouliční zpěváci, kteří kolemjdoucím premiérově představili písně z připravované desky Oasis.

Oasis se spojili s pouličními zpěváky Oasis se spojili s pouličními zpěváky

Zorganizovat tuto akci napadlo písničkáře Theo Eastwinda, jež touto cestou chtěl poděkovat kapele Oasis za skladbu Wonderwall, kterou v letech 1995 až 1998 hrál v newyorském metru, a tak si vydělával na živobytí.



Oasis se tento nápad zalíbil, a tak poskytli zhruba dvěma desítkám hudebníků tři zatím neslyšené skladby - The Turning, Bag It Up a (Get Off Your) High Horse Lady, aby je mohli premiérově představit zvědavým fanouškům kapely Oasis i náhodným kolemjdoucím.

Aby z této akce měl něco i zbytek světa, jsou vyzváni všichni, kteří tato vystoupení zdokumentovali, aby své úlovky nahráli v úterý 16. záři na oficiální Youtube kanál skupiny Oasis. Již teď jsou však k dispozici první vlaštovky.

Celkový dojem však trochu kazí fakt, že Oasis museli zrovna včera zrušit svůj newyorský koncert. Důvodem byly přetrvávající zdravotní problémy kytaristy Noela Gallaghera po nedělním napadení během koncertu v Kanadě.
zavřít