Iva Frühlingová: koncert v planetáriu

Vydáno 29.09.2008 | autor: redakce

Zpěvačka Iva Frühlingová připravuje pro své fanoušky vánoční překvapení. Se svou kapelou vystoupí v pražském a brněnském planetáriu.

Iva Frühlingová: koncert v planetáriu Iva Frühlingová: koncert v planetáriu

Chtěli jsme svým fanouškům předvést akustické verze známých písní, které umocní vánoční atmosféru. Zahrát si v planetáriích je výborný nápad, protože třeba v pražském planetáriu přede mnou ještě nikdo nikdy nezpíval, tak budeme mít světovou premiéru,“ směje se Iva. Vstup na všechny koncerty je značně omezený, kvůli malé kapacitě obou prostor. Lístky na koncert budou k dostání v předprodeji a přímo na místech.



Iva Frühlingová zakončí letošní rok stylovým způsobem, celé pódium bude nasvícené speciálními hvězdnými efekty a světélkujícím pozadím. Iva letos vůbec nezahálí, již v říjnu bude do televizních hitparád nasazen nový videoklip k duetu s legendárním francouzským „smolařem“ Pierrem Richardem, který se objevil také na desce Strip Twist. „Na jaře příštího roku připravujeme další turné po českých klubech, kde představíme repertoár z třetí desky Strip Twist a také horké nové hity,“ prozrazuje Iva.

Speciální koncerty se uskuteční 11. prosince v pražském planetáriu ve Stromovce a další pak 15. prosince v Planetáriu Mikuláše Koperníka v Brně.
zavřít