Žebřík 2008 startuje 1. ledna

Vydáno 01.12.2008 | autor: redakce

Prestižní čtenářská anketa vstoupí již do 17. ročníku. O jejich výsledcích můžete rozhodovat na tomto webu hned od začátku příštího roku.

Žebřík 2008 startuje 1. ledna Žebřík 2008 startuje 1. ledna

Celý leden budete mít možnost rozhodovat o nominacích do deseti vyhlášených kategorií ankety Žebřík 2008. Hlasování bude probíhat formou sms na stránkách iREPORT.cz. V únoru pak ve druhém hlasovacím kole určíte, kteří umělci se umístí mezi prvními třemi a převezmou osobně ceny na slavnostním vyhlášení 6. března v plzeňském DK Inwest.

Žebřík vstupuje už do svého 17. ročníku a vyvrcholí zmíněným ceremoniálem, na němž vystoupí Horkýže slíže (s hosty Wohnout), Kryštof, Clou (s hosty Indy & Wich), Děda Mládek Illegal Band a mnohé hiphopové projekty a DJs.

Třešničkou na dortu pětihodinové show bude koncert Glenna Hughese s all stars bandem složeným pro tuto příležitost z českých hudebních osobností! Mezi nimi nebudou chybět např. členové Monkey Business, kteří s ním intenzivně spolupracují studiově (chystané album Twilight Of Jesters), i koncertně (10. 12. v Lucerně). Legendární britský zpěvák a basista (ex Deep Purple, Black Sabbath), jenž přiletí exkluzivně kvůli Žebříku z Los Angeles, momentálně sklízí úspěchy s deskou First Underground Nuclear Kitchen (červen 2008), na níž opět spolupracoval mj. s bubeníkem Red Hot CHili Peppers Chadem Smithem.

Nezapomeňte tedy: Nejprestižnější česko-slovenská hudební anketa se blíží! Vaše hlasy budou slosovány o hodnotné ceny, proto neváhejte a od konce prosince sledujte sekci Žebřík 2008.

zavřít