Tindersticks vystoupí v sedmi

Vydáno 26.11.2008 | autor: redakce

Britská kapela Tindersticks vystoupí 3. prosince v pražském Divadle Archa v sedmičlenné sestavě. Na koncertě představí své nové album The Hungry Saw.

Tindersticks vystoupí v sedmi Tindersticks vystoupí v sedmi

Stálé členy – zpěváka a kytaristu Stuarta A. Staplese, kytaristu Neila Frasera a klávesistu Davida Boultera – doplní trumpetista Terry Edwards, hráč na violoncello Andy Nice, baskytarista Robert McKinna a bubeník Thomas Belhom. Na koncertě Tindersticks zahrají výběr písní z nejnovějšího alba The Hungry Saw a průřez toho nejlepšího z celé své tvorby. 

 

 

Od roku 2003, kdy vydali desku Waiting For The Moon, v podstatě Tindersticks nefungovali. Stuart A. Staples mezi tím vydal dvě sólová alba, která mu dala dle jeho názoru šanci na krystalizaci toho, co si přál od desky celé kapely. The Hungry Saw vznikla za osm dnů v neformální atmosféře studia, které Staples vybudoval ve svém domě ve francouzském Limousin, kam se přestěhoval se ženou a dětmi z Londýna. „Vydání tohoto alba, poté co jsme byli tak dlouho sami, je skvělé, vzrušující, zároveň ale máme starost, jak to dopadne. Tindersticks se totiž nenacházejí na konci, jsou na začátku!“, říká Stuart A. Staples.
 

www.myspace.com/tindersticksofficial

zavřít