Stáhněte si elektronickou verzi časopisu REPORT!

Vydáno 22.12.2008 | autor: redakce

REPORT zprovozňuje prodej elektronické verze časopisu. Jako první hudební magazín na trhu se tak dá pořídit jak v klasické tištěné podobě, tak i elektronicky.

Stáhněte si elektronickou verzi časopisu REPORT! Stáhněte si elektronickou verzi časopisu REPORT!

REPORT zprovoznil prodej elektronické verze časopisu. Jako první hudební magazín na trhu se tak dá pořídit jak v klasické tištěné podobě, tak elektronicky.

Na adrese http://www.ireport.cz/prodej-casopisu-report.html je ke stažení kompletní aktuální číslo plus minulé vydání. V budoucnu bude takto možno pořídit si nejen aktuální REPORT, ale i starší čísla počínaje listopadem 2008.

Elektronický REPORT je ke stažení ve formátu pdf. „Zvolili jsme pdf, protože tento formát otevře každý, zatímco se složitějšími variantami mají někteří uživatelé potíže,“ uvedla šéfredaktorka Jana Kománková. „Zprovoznění prodeje po internetu je velký krok vpřed a jsem z něj nadšená. Samozřejmě budeme nadále prodávat i tištěný časopis. Elektronická verze rozšíří možnosti distribuce; už se nestane, že by někdo časopis nesehnal, protože ho v jeho trafice vyprodali.“

Vydavatel Jarda Hudec dodává: „Tímto se stáváme dostupnější i pro řadu našich čtenářů v zahraničí nebo pro ty, kteří si REPORT nestihli opatřit během prodejního období v novinové síti.“    

Report 12/08

Cena magazínu je oproti tištěnému vydání s CD/DVD přílohou poloviční, 40 Kč, lze jej objednat formou SMS.

Na obálce aktuálního čísla je Richard Krajčo, časopis dále obsahuje mj. článek o českých hudebnících v zahraničí, rozhovory se Stereo MCs, Alexandrem Hackem z Einstürzende Neubauten nebo s Jocelyn Brown, seriál Ta naše metalománie, reportáže z koncertů Queen, J.A.R., Tří sester, Keane a Chinaski, recenze nových alb The Cure, Kaiser Chiefs a Guns N‘ Roses, vzpomínku na otce LSD Dr. Alberta Hoffmana či pozvánku na vyhlášení cen Žebřík 6. března v Plzni.

REPORT patří k nejzavedenějším titulům svého druhu, vychází 18. rokem a je součástí mediální skupiny GRAND PRINC.

zavřít