Hip Hop Jam 2009: jaké má plány?

Vydáno 26.01.2009 | autor: redakce

Oficiální představení letního Hip Hop Jamu je minulostí. Na akci s názvem Hip Hop Jam 2009 Meetingpoint představili organizátoři první detaily ohledně festivalu. Pojďme si je nyní shrnout.

Hip Hop Jam 2009: jaké má plány? Hip Hop Jam 2009: jaké má plány?

Základem je bezesporu termín konání a nová lokalita. Hip Hop Jam 2009 s podtitulem Urban Culture Open Air se uskuteční druhý prázdninový víkend, tj. 10. – 11. července 2009. Pořadatelé navíc počítají se čtvrtečním warm-upem pro nedočkavce přímo v areálu. Další zásadní informací je nová lokalita. Hip Hop Jam 2009 se stěhuje z bývalého vojenského letiště u Mimoně do centrální části České republiky – na Pardubicko.

Zbrusu novým místem konání letošního Hip Hop Jamu bude letní přírodní areál Svojšice u Pardubic. Lokalita dobře známá hlavně posluchačům taneční hudby, nicméně letos poprvé v historii proběhne v této útulné lokalitě s kapacitou až 10 000 lidí několikadenní hiphopový fest. Návštěvníci mohou počítat s kyvadlovou dopravou z pardubického nádraží, která zároveň povede přes pardubické koupaliště Cihelna.

V praxi to tedy znamená, že kyvadlová doprava bude sloužit k dopravě návštěvníků z pardubického nádraží přímo do areálu festivalu a zároveň se budou moci návštěvníci sjet vykoupat na koupaliště Cihelna, hodně kladně vzpomínanou lokalitu prvních dvou ročníků Hip Hop Kempu. Struktura line-upu letního Hip Hop Jamu už též není tabu. V této chvíli se usilovně pracuje na bookingu dvou headlinerů z USA, jejichž jména se veřejnost dozví v horizontu několika týdnů.

Line-up bude navíc doplněn evropským bonusem a nebude chybět kompletní česko-slovenská hiphopová špička. V noci se těšte na párty zóny s DJs, prostor dostane i veřejný freestyle + beatbox, underground rap a finalisté soutěže Tic Tac Hip Hop Talents.

zdroj:360 Production
zavřít