Hip hop & dance stage na Žebříku

Vydáno 20.02.2009 | autor: redakce

Vyhlášení 17. ročníku prestižních cen Žebřík proběhne už 6. března v DK Inwest v Plzni a jeho součástí bude opět oblíbená hip hop & dance stage.

Hip hop & dance stage na Žebříku Hip hop & dance stage na Žebříku

Druhá scéna Žebříku bude tentokrát stylově velmi rozmanitá a zábavná. Pozvání přijali ostřílení párty Djs, kteří si své renomé vybudovali nejen díky skvělému výběru muziky a její interpretaci, ale i schopnosti dostat publikum do varu.

Ekvilibristou za gramofony je DJ Friky, který je doma nejen na hiphopových akcích, protože jeho eklektický styl oslovuje i fanoušky jiných žánrů, což můžete posoudit třeba z jeho účinkování v pražském Radiu DJ. Jeho scratche doprovázejí také koncerty kapel a bývá účasten nejrůznějších jamů.

Dalším zástupcem Radia DJ na Žebříku je pražský DJ Robot, který servíruje nenapodobitelný koktej hip hopu, funku, breaků a mashupů. Smíchat zdánlivě neslučitelné styly a podat je tím nejzábavnějším způsobem umí možná nejlépe právě on. Oba výše jmenovaní to po loňském úspěchu znovu rozjedou i na after party v klubu Buena Vista.

Bavič par excellence je také DJ Mersí, známý frontman Dědy Mládka Illegal Bandu a někdejší bubeník Burmy Jones, který se věnuje breakbeatu, funku a old school rapu. Vedle dýdžejingu ještě stíhá perkuse, rapuje nebo jinak komunikuje s publikem.

A nakonec DJ Neo - nejúspěšnější český producent v zahraničí. Své nahrávky distribuuje na renomovaných mezinárodních labelech a platí to i o zbrusu novém albu Victory, které pokřtí právě na Žebříku. Pilotní singl, taneční hitovku Better Life, mu nazpívala soulová diva Jocelyn Brown. V Praze společně natočili videoklip, který premiérově zhlédnete rovněž během slavnostního večera.

Na hlavním pódiu vystoupí během pětihodinové show legendární zpěvák Glenn Hughes + Czech Allstars Band, složený ze členů Monkey Business a dalších renomovaných hudebníků. Dále Kryštof, Horkýže slíže s hosty Wohnout, Clou s hostujícím rapperem Indym ad.

Vstupenky jsou v prodeji za 249 Kč v síti Ticketportal – www.ticketportal.cz.

Hlasovat v anketě můžete do 28. února formou SMS.
Další info a přehled nominovaných najdete ZDE nebo v aktuálním REPORTu 1-2/09, který navíc obsahuje nominační CD Best Of 2008.

Hlavními partnery Žebříku jsou ČD Cargo, Skupina ČEZ, Semtex a O2 extra.

zavřít