Planet Festival odkryl další jména

Vydáno 27.02.2009 | autor: PR

Planet Festival představí vedle anglických hvězd Klaxons také švédské trio Peter Bjorn & John, které proslavila skladba Young Folks z alba Writer's Block.

Planet Festival odkryl další jména Planet Festival odkryl další jména

V minulém roce vydali Peter Bjorn & John instrumentálku Seaside Rock. Letos v březnu jim vyjde nová deska - skladbu Nothing To Worry About už během ledna stihnul na internetu zpropagovat fanoušek kapely a desetinásobný držitel Grammy rapper Kanye West. Letošní line-up Planet Festivalu v Táboře slibuje naprosto aktuální průřez britskou hudební scénou – vedle Klaxons a stále populárnějších Baddies do Tábora zavítají kytaroví White Lies. Hned po vydání jejich prvotiny Lose My Life se dostali White Lies na první místo albového žebříčku.


V Čechách bude k dostání album těchto mladíků od března. Dalším potvrzeným interpretem Planet Festivalu je jedna z nejnadanějších irských kapel poslední doby Humanzi, jejichž debutové album Tremors produkoval Chris Vrenna z Nine Inch Nails. Humanzi, kteří v posledních dvou letech, předskakovali například Foo Fighters nebo Pixies, hrají velmi ambiciózně ve stylu rock’n’roll.

zdroj: 4press
zavřít