MIG 21 pokřtí nové album

Vydáno 21.04.2009 | autor: PR

MIG 21 pokřtí svoje nové album MIG 21 & Lelek Orchestra Naživo. Chlapecká pětka tak učiní opět v pražském Lucerna Music Baru – ve středu 22. a ve čtvrtek 23. dubna.

MIG 21 pokřtí nové album MIG 21 pokřtí nové album

CD MIG 21 & Lelek Orchestra Naživo si klade za úkol slovy Jirky Macháčka „přelít radost z práce do celé rodiny“. MIG 21 & Lelek Orchestra Naživo není totiž tradiční MIGovskou nahrávkou. Jde o záznam živého koncertu, kterého se zúčastnilo neMIGovské seskupení Letušek a Lesníků (odtud název Lelek). Lelek pod taktovkou dirigenta Tomáše Kirschnera doprovázel kapelu MIG 21 pouze na berounském festival Letorosty (odtud záznam) a ve Velkém sál Lucerny.


Sama kapela MIG 21 ústy velkého performera Jirky Macháčka říká: „Každá písnička má nějaký kouzlo tím, že tam nehraje jen těch pět kluků z MIGu, ale navíc ten třicetičlennej band. Původně jsme chtěli, aby to znělo jako dechovka, ale nějak nám z toho vylezl swing. Ale kus dechovky se tam dá najít. Je to vlastně takovej guláš, pelmel, těžko se o tom mluví. Spíš bych doporučil poslech.MIG 21 můžete vidět živě 22. a 23.dubna v pražském Lucerna Music Baru.

zdroj: Turner
zavřít