Pražský Majáles klepe na dveře

Vydáno 28.04.2009 | autor: PR

Pražský Majáles letos připadá na čtvrtek 30. dubna, a tak můžete pálení čarodějnic oslavit za přítomnosti kapel Divokej Bill, Skyline, Sto zvířat a spousty dalších.

Pražský Majáles klepe na dveře Pražský Majáles klepe na dveře

Majáles připadá na den čarodějnic a nabízí tak alternativu, jak je letos pekelně oslavit. Zatančit si můžete na koncerty českých kapel jako Divokej Bill, Skyline, The Prostitutes, Sto zvířat, Tleskač, Orikoule, G Point Hunters, Vypsaná fixa nebo Mňága a Žďorp. Konkrétní line-up naleznete na praha.majales.cz/program. Pro letošní Majáles pořadatelé připravili i bohatý doprovodný program, který má nejenom bavit, ale i představit studentské aktivity a organizace. Komici z pořadu HBO Na Stojáka budou bavit v desetiminutových setech, čarodějnický roj předvedou umělci s ohněm Pa-li-tchi fireshow a samozřejmě se bude i volit Král Majálesu.


Ten ještě před svým zvolením a korunovací po osmé večerní musí své voliče přesvědčit absolvováním několika soutěží a performances. Kromě toho to přímo ve Stromovce rozbalí i Jarmark studentských organizací, kde se všichni mohou dozvědět o možnostech jak ventilovat svou kreativitu a potřebu realizace během studia. Na Majálesu proběhne také pokus o vytvoření nejsilnější zvukové vlny napříč celou Evropou – Pražský Majáles byl vybrán jako jediné město střední Evropy, kde budou lidé přesně ve 15.30 křičet Can you hear me, Europe!?. Celá kampaň je zaměřená na posílení evropské identity mladých lidí a bude streamována mezinárodní televizí MTV.

zdroj: Majáles
zavřít