Hradhouse: taneční pro dospělé

Vydáno 24.05.2009 | autor: redakce

Boskovice čeká 8. srpna další ročník tanečního festivalu Hradhouse. Letos se představí DJs Umek, Gregor Tresher, Marco Bailey a desítky dalších.

Hradhouse: taneční pro dospělé Hradhouse: taneční pro dospělé

Dvanáctý ročník Hradhouseu poctí svou návštěvou slovinský DJ Umek a z Belgie dorazí techno ikona Marco Bailey. Na hrad patří také korunní princ tech-electra Gregor Tresher. Brazilský temperament předvede DJ a producent Wehbba. Dvakrát vystoupí česká jednička DJka Lucca - v "koncertním podání" s kytaristou Michalem Pavlíčkem a poté s další přední českou DJane Misou Salacovou.


Nemůže chybět DJ Orbith, následován dalšími DJs: Michal Poliak, Marthen, Ellio, Mekki Martin & Milan Saxo. Fanoušky zlomených rytmů potěší exotická lahůdka, z Japonska dorazí producent a DJ Makoto se svou fúzí drum'n'bassu, soulu a nu jazzu. Jeho set podpoří britská zpěvačka Deeizm. Z Londýna přijede mistr liquid funku Marcus Intalex. Následuje silný domácí line-up: Sayko, X.morph, DJka Katcha se zpěvačkou Klárou Nemravovou a MC Lindee, DJka IM Cyber a DJ Holder. Letošní Hradhouse proběhne 8. srpna na tradičním místě v Boskovicích.

zdroj: Hradhouse
zavřít