Votvírák 2009 má hotový lineup

Vydáno 27.05.2009 | autor: PR

Největší český festival, který se koná ve dnech 12. – 14. června na letišti Boží Dar v Milovicích, nabídne Lucii Bílou, Michala Davida, Ewu Farnou a mnoho dalších. Vstupné je stejně jako loni zdarma.

Votvírák 2009 má hotový lineup Votvírák 2009 má hotový lineup

V pátek zahrají například Argema, Kreyson s Láďou Křížkem, Lucie Bílá a po ní budou následovat Lunetic. Dále vystoupí dnes už legendární zpěvák Michal David, kapela České srdce nebo Legendy včele s moderátorem a zpěvákem Petrem Šiškou. Na ostatních pódiích se tento den ještě představí Iva Frühlingová, Bára Zemanová, Tomáš Klus, Vilém Čok, koncertní zpracování rockové opery Antigona a skupiny jako Doga, Imodium, Fate Magazine nebo Matahari.


V sobotu vystoupí například Wohnout, Medvěd 009, kteří slavnostně pokřtí své koncertní DVD z loňského Votvíráku, O5&Radeček, funkoví matadoři Monkey Business, Airfare, Lety Mimo, Volant, Totální nasazení, Jaksi taksi, Schodiště, Another Way, Abraxas, UDG, Škwor, The Switch, Sto Zvířat nebo Xindl X. Podrobný časový program bude zveřejněn ve čtvrtek 28. května na www.votvirak.cz.

zdroj: Votvírák
zavřít