Boney M: hvězdy disko míří do Čech

Vydáno 07.07.2009 | autor: PR

Boney M v čele se zakládající členkou Maizie Williams zahrají 18. července na hlučínském jezeře Štěrkovna v rámci akce Sunny disco party.

Boney M: hvězdy disko míří do Čech Boney M: hvězdy disko míří do Čech

Boney M patří mezi nejúspěšnější diskotékové formace všech dob. Na hudební scéně se pohybují už čtyřiatřicet let, přičemž během své úctyhodné kariéry vydali osm studiových alb a nespočetnou řadu singlů a kompilací. Za tu dobu se prodalo přes 200 milionů nahrávek s podpisem Boney M. Jejich prosluněné hity typu Rivers of Babylon, Rasputin nebo Daddy Cool se pravidelně usazovaly na čelních příčkách hitparád po celém světě. „Nutno zdůraznit, že se nejedná o žádný revival. Maizie Williams patří mezi původní členy této legendární čtveřice,“ upozornil Tomáš Velička z organizátorského týmu.


Ačkoliv začátek koncertu Boney M je naplánovaný na 21.00 hodin, samotná party odstartuje už ve 12.00 hodin. Na návštěvníky čeká pestrý program. Moderátorské taktovky se ujme Leoš Mareš, který se zároveň představí také jako zpěvák. Dále vystoupí Heidi Janků a v neposlední řadě své hudební kvality představí speciální host, a to skupina Legendy se vrací. Ty se budou opírat o výkon Petra Šišky. Příznivce akrobatického létání zase potěší letecká show skupiny Follow Me. „Ti, kteří přijedou na motorce Ducati, budou mít vstup zdarma. Vstupné nebudou platit ani děti do sto dvaceti centimetrů, které přijdou v doprovodu rodičů,“ přidal na závěr Tomáš Velička.

zdroj: Petr Bidzinski
zavřít