Rock na valníku: letos již podesáté

Vydáno 05.08.2009 | autor: PR

Ve dnech 27. až 29. srpna proběhne v letním kině ve Slaném u Prahy již desátý ročník festivalu Rock na Valníku. Hlavními hvězdami festivalu jsou Tři sestry, Ivan Mládek s Banjo bandem, Sto zvířat a další.

Rock na valníku: letos již podesáté Rock na valníku: letos již podesáté

Ve čtvrtek vystoupí jedna z hlavních hvězd festivalu, skupina Tři Sestry. Tahákem bude rovněž vystoupení slovenských punk-metalových Konflikt, Doctor P.P. a hranice stylů bude bořit plzeňská formace Znouzectnost. Během prvního festivalového dne dále ještě zahrají např. domácí punkrockeři Totální nasazení nebo jejich slánští folkrockoví kolegové Deratizéři.


Páteční večer bude žánrově hodně pestrý. Ve znamení ska se ponesou vystoupení souborů Sto zvířat a Fast Food Orchestra. Posluchače tvrdších stylů potěší Krucipüsk, De Bill Heads, Alkehol a Harlej. Punkeři jistě uvítají SPS, slovenské Editor, Benjaming Band, Vision Days nebo Kujooni.

Poslední festivalový den vystoupí čeští punk-rockeři Visací zámek, E!E, Volant, N.V.Ú. a Zvláštňý škola. V rytmu ska zahrají Prague Ska Conspiracy a slovenští Karavana. Reagge zazní v podání skupiny Švihadlo. Pro milovníky tvrdší hudby zahrají X-Core, Existence a Projekt parabelum se zpěvákem Simonem (ex-Kurtizány z 25.avenue).  Zpestřením sobotního večera bude známý zpěvák a bavič Ivan Mládek se svým Banjo bandem a vystoupení veteránů českého ruku, skupiny Citron.

zdroj: Rock na valníku
zavřít