Jethro Tull jdou v Čechách na dračku

Vydáno 13.11.2009 | autor: redakce

Britští Jethro Tull se těší u českého publika značnému zájmu. Jejich vánoční turné po tuzemských divadlech je z velké části vyprodané.

Jethro Tull jdou v Čechách na dračku Jethro Tull jdou v Čechách na dračku

Britská skupina Jethro Tull letos připravila pro své české fanoušky sérii vánočních koncertů v českých historických divadlech (každé z divadel je více než 100 let staré): v pardubickém Východočeském divadle, v plzeňském divadle J. K. Tyla, v pražském Hudebním divadle Karlín a v Městském divadle v Jablonci nad Nisou. Turné Jethro Tull, které doplní přizvané Škampovo kvarteto, představuje fúzi klasické a populární hudby špičkových hudebníků v komorním prostředí s nezaměnitelnou atmosférou.


O vánoční koncerty Jethro Tull v českých historických divadlech je velký zájem. Vystoupení v Pardubicích, v Plzni a v Jablonci nad Nisou jsou již vyprodána, na dva pražské koncerty zbývají poslední stovky vstupenek. Jethro Tull jsou legendární britskou hudební skupinou, která v loňském roce oslavila čtyřicet let na hudebních pódiích, a na svém kontě mají více než 60 zlatých a platinových desek.

Jethro Tull v ČR:

13. 12. Pardubice – Východočeské divadlo
14. 12. Plzeň – Divadlo Josefa Kajetána Tyla
15. 12. Praha – Hudební divadlo Karlín
16. 12. Praha – Hudební divadlo Karlín
17. 12. Jablonec nad Nisou – Městské divadlo

zdroj: 100promotion
zavřít