Eminem vydá reedici Relapse

Vydáno 27.11.2009 | autor: PR

Eminem sice slíbil, že ještě do konce roku vydá pokračování aktuálního alba Relapse, nakonec se ale rozhodl jen pro jeho reedici.

Eminem vydá reedici Relapse Eminem vydá reedici Relapse

Deska bude k mání pod názvem Relapse: Refill a bude obsahovat celkem sedm písní navíc. Jedním z bonusů bude Eminemův zbrusu nový singl Forever, který si již pomalinku šlape cestičku do rádií. Na zmiňované písni tohoto bílého rappera doprovází i hvězdní hosté Lil Wayne, Kanye West a Drake. Dalším bonusem reedice bude skladba Taking My Ball, která byla doposud k nalezení pouze na videohře DJ Hero. Zmiňované dvě skladby doplní dalších pět kousků, které fanoušci doposud nikdy nemohli slyšet.


Chtěl jsem fanouškům dát více materiálu, přesně jak jsem na počátku roku slíbil. Věřím, že se nové písně budou líbit a fanoušky tak naladí na Relapse 2, který vydáme v příštím roce. Vrátil jsem se do studia s Dr. Dre a několika dalšími producenty a vykouzlili jsme společně písně, které mají úplně jiný směr než to, co jsme původně plánovali dát na Relapse 2. Jde o velmi povedené kousky a já jsem chtěl, aby se k lidem dostaly co nejdřív,“ uvedl k novým písním sám Eminem.


Relapse: Refill vyjde 21. prosince.

zdroj: Universal
zavřít