Sunshine: tajný vánoční koncert

Vydáno 03.12.2009 | autor: redakce

Sunshine přichystali pro své fanoušky tradiční vánoční koncert. Jisté je pouze jen datum konání a omezená kapacita, místo zůstává tajné.

Sunshine: tajný vánoční koncert Sunshine: tajný vánoční koncert

Sunshine se rozhodli ze svých vánočních koncertů učinit tradici, a proto ani letos své fanoušky o "tajnou" show neošidí. Jak se na koncert dostat a další potřebné informace vám už sdělí sami Sunshine:
"Je to tady! Slíbili jsme, že se z toho stane taková malá tradice a sliby se mají plnit o Vánocích nebo jak to je. Takže - Lucerna Music Bar je za námi a před námi (a Vámi) je poslední letošní pražský koncert (jak jsme psali minule: přineste šampaňský, chlebíčky, cukroví, skvělou náladu a dostanete oplátkou poslední Sunshine koncert v tomhle roce jako předvánoční dárek a tu nejtěsnější blízkost všech, co potkáváte celej rok na koncertech a festivalech). Pravidla zůstávají stejná, jen s drobnými obměnami – koncert bude ve středu 16.12. v PRAZE, na zatím tajném místě.


Detaily zveřejníme přesně den před konáním prostřednictvím všech našich sociálních sítí. Koncert bude opět na pozvánky. Kapacita je taktéž striktně omezena, tentokrát 250 lidí. Registrace začíná TEĎ a bude probíhat podle přesných a zjednodušených pravidel: každý zájemce se registruje celým jménem a příjmením POUZE na e-mailu info@sunshinetrash.com . Pokud chcete registrovat svoje známé nebo kamarády, nemůžete psát jen počet, ale musíte je zaregistrovat celým jejich jménem a příjmením také.



Po naplnění kapacity klubu rezervaci uzavřeme informací na Myspace, Facebooku a Twitteru a všichni úspěšně zaregistrovaní dostanou na svojí přiloženou e-mailovou adresu potvrzení, že jsou zváni a očekáváni. Vstupné je ještě smířlivější než loni – 150 CZK. Za to dostanete skoro privátní koncert Sunshine a afterparty s DJs."

Tak hodně štěstí!

zdroj: Sunshine
zavřít