O5&Radeček pojedou dvojité turné

Vydáno 08.01.2010 | autor: PR

O5&Radeček vyjedou v lednu na dvě turné zároveň. Kapela vyrazí jednak na koncertní tour k nové desce Máš mě na svědomí a zároveň ji čeká šňůra benefičních vystoupení s Mandrage a Rybičkami 48.

O5&Radeček pojedou dvojité turné O5&Radeček pojedou dvojité turné

Budou to dvě koncertní šňůry zamotané do sebe. Jedno turné jedeme společně s UDG a na to se hodně těšíme. Kluky známe dlouho a vždy to mezi námi jiskřilo, takže společné koncerty budou určitě skvělé. Druhé turné po klubech jsou benefiční koncerty pro opuštěné děti, které pojedeme společně s Mandrage a Rybičkama 48. Vždy s námi vystoupí i talentovaní muzikanti z dětských domovů,“ podotkl zpěvák „Radečků“ Tomino Polák.


Novinkové album O5&Radeček vychází 20. ledna a dostalo název podle singlu Máš mě na svědomí, který se stal jednou z nejhranějších písní léta 2009. Na cédéčku posluchači najdou 15 písní včetně koncertních bonusů Zelí a DJ Joe. Na desce spolupracovali s „Radečky“ například vůdčí osobnost Toxique Klára Vytisková (hostuje ve dvou písních), frontman skupiny Elektrick Mann Ice-B či banjista legendární bluegrassové skupiny BG Nova Rudolf Hecl.

Přehled termínů a míst turné najdete na www.o5.cz.

zdroj: PromoProdukce
zavřít