TIMO MAAS A TALL PAUL NA CREAMFIELDS

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Představujeme vám další účastníky blížícího se festivalu CREAMFIELDS, který proběhne 6.8. na letišti v Roudnici nad Labem. Na Philips DJ Stage se představí TIMO MAAS, TALL PAUL a z našich např. MICHAEL BURIAN.

TIMO MAAS A TALL PAUL NA CREAMFIELDS TIMO MAAS A TALL PAUL NA CREAMFIELDS

CREAMFIELDS 2004
Pátek 6.8.2004
Letiště Roudnice nad Labem
www.creamfields.cz


Po vynikající exhibici na prvních CREAMFIELDS se k nám letos vrací německá Djská a producentská superstar – TIMO MAAS. Vyjmenovávat jednotlivé úspěchy tohoto geniálního umělce by zabralo několik stránek a bylo by to velmi unavující. O jeho kvalitách se mohli již několikrát přesvědčit i domácí fanoušci. Nezapomenutelné je jeho vystoupení na party MAASIVE, která se konala v Cargo centru za letištěm v Ruzyni, stejně tak jste si mohli užít již jeho zmiňované vystoupení na CREAMFIELDS 2002 a také jeho vynikající vystoupení v loňském roce na KC Karlov.

Produkce TIMO MAASe a jeho Djing je naprosto unikátní; Timo je člověk, který má poslání, člověk, kterého štvou sračky, které jsou tak často ke slyšení v klubech a v hitparádách, které postrádají kreativitu. Ve světě nájemných DJs, kteří hrají téměř identické sety, které přesně odpovídají týdenní poptávce stojí TIMO mimo tento svět , když zůstává věrný svému stylu a dělá si prostě věci po svém a nenechá se strhnout k průměrnosti, která nás všechny tak otravuje.

Pro ty, kteří potřebují připomenout vliv, který TIMO a jeho partner Martin mají na současnou taneční scénu, projeďte si v hlavě co bylo populární za poslední 2 roky, pak z toho vyjměte Timovi projekty a uvidíte co vám zbude... není toho moc, co?! Na svém kontě má také remixy pro největší světové hvězdy jako jsou MADDONA, FAT BOY SLIM, PAUL OAKENFOLD a mnoho dalších. Jeho autorské album LOUD byla skutečná bomba a jeho poslední kolekce MUSIC FOR THE MAASES 2 je skutečně luxusní přehlídkou jeho nejlepších remixů z poslední doby.


Na Philips DJ Open Air stage se ale představí celá plejáda hvězd v čele s dalším držitelem titulu „Nejlepší DJ podle časopisu DJ Mag“ – TALL PAULem. Tahle britská superstar patří do světové elity již od druhé poloviny 90.let a stále patří mezi to nejlepší, co může ostrovní scéna nabídnout. Jeho sety baví lidi po celém světě, včetně těch nejvyhlášenějších parties a klubů. TALL PAUL se svými trancovými sety vystupuje pravidelně také s TIËSTEM, ARMIN VAN BURRENEM a dalšími kolegy.

TALL PAUL je rezidentem a spolumajitelem legendárního londýnského klubu TURNMILLS, kde pravidelně vystupuje také naše domácí hvězda MICHAEL BURIAN. PAUL se DJingu věnuje již od roku 1985. V roce 1992 vydal své první autorské album a od té doby má na svědomí desítky singlů, alb a mixovaných CD pro nejlepší světové labely, včetně kultovních MINISTRY OF SOUND. Všechny se setkaly s velkým ohlasem a mnoho z nich se zařadilo mezi klasické klubové hity, jako třeba ROCK DA HOUSE nebo jeho luxusní remix TALL PAUL vs. INXS – PRECIOUS HEART.

Záznam jednoho z jeho vyhlášených vystoupení v klubu TURNMILLS si můžete poslechnout na: http://www.djtallpaul.com/NU_SITE/members/tallpaul_gallery_120304.ram


Dalším z řady skvělých hostů je hvězda nastupující generace z UK – DJ FERGIE. Jeho sety mají základ především v našláplém hard housu, ale nebojí se je okořenit ani pořádnou dávkou techna a tech-housu. FERGIE patří aktuálně mezi nejžádanější ostrovní Dje, což dokazuje jeho vlastní pořad na BBC RADIO 1. Jeden z jeho skvělých setů si ostatně můžete poslechnout přímo na internetových stránkách této kultovní stanice.
http://www.bbc.co.uk/radio/aod/radio1_aod.shtml?fergie

Na jeho stránkách www.djfergie.co.uk si dokonce můžete stáhnout videa z jeho vystoupení po celém světě. FERGIE je jednoduše hvězda se vším, co k tomu patří. Na letošní CREAMFIELDS si dokonce pozval speciálního hosta, DJ PAULa RICHARDSe, se kterým zahraje speciální Back2Back set. Můžete se tedy těšit na dvojnásobnou porci kvalitní muziky.


Pestrost na Philips DJ open air stage jestě podthne přítomnost electra a to v podání vynikajícího live projektu z Německa – LEXY & K PAUL. Tuhle dvojici objevil zakladatel kultovního labelu Low Spirit, DJ a producent WESTBAM. Dal jim svou důvěru a ta se mu bohatě vrátila v úspěších těchto dvou mladíků. Jejich tracky pravidelně bodují nejen v klubech, ale také tanečních Charts po celé Evropě. Jejich vystoupení bude opravdovou lahůdkou pro všechny příznivce tohoto stylu, ale jistě nejen pro ně. Jejich skladby si můžete poslechnou na http://www.lexykpaul.de/, kde naleznete také jejich skvělé videoklipy.


Domácí scénu bude zastupovat MICHAEL BURIAN, jeden z mála domácích DJs, kteří se více než úspěšně prosadili také v zahraničí. Z mnoha jeho úspěchů můžeme vybrat třeba letošní vystoupení na LOVE PARADE MEXICO před 250.000 lidmi nebo jeho poslední výlet do Indie, kde se na něj přišel podívat i náš velvyslanec v této exotické zemi. MICHAEL je také úspěšným producentem a asi byste u nás nenašli clubbera, který by neznal jeho hit BLOW ME. S tím se také u nás stal nejlepším producentem roku 2002. MICHAEL právě dokončuje práce na novém materiálu, který by se měl na černých plackách objevit již během podzimu. Mimochodem, jeho míchané CD právě vychází jako příloha časopisu XMAG, je skvělé a neměli byste ho propásnout.


Další hvězdou domácí scény, která zahraje na CREAMFIELDS 2004 je DJ ORBITH. Právě jeho zásluhou patří electro u nás mezi nejpopulárnější styly. ORBITH je jasně nejvytíženějším domácím DJem a pravidelně vystupuje ve všech koutech naší republiky, ale také na Slovensku nebo Rakousku. Jeho tvrdá práce ho vynesla až na samý vrchol popularity, což dokazuje titul domácí DJ ROKU 2002 a druhé místo pro rok 2003.


Od severních sousedů dorazí jejich Djská No.1 – ANGELO MIKE. Ten se již u nás představil několikrát, naposledy pak skvělým setem na mega party s PAUL VAN DYKem v pražské T-Mobile Aréně. Tento skvělý DJ se pohybuje ve svých setech na hranici progressive a techna a dokáže neuvěřitelným způsobem strhnout publikum. Jeho mix CD vychází také jako příloha XMAG – CREAMFIELDS SPECIÁL.

PHILIPS DJ OPEN AIR STAGE prostě nemá slabé místo, pojede to zde od samého začátku až do 6 hodin ráno.

Podrobné profily všech DJs naleznete na www.creamfields.cz.



PHILIPS DJ OPEN AIR STAGE:
TIMO MAAS (D), FERGIE (UK), TALL PAUL (UK), YOUSEF (UK), MICHAEL BURIAN (CZ), ANGELO MIKE (PL), LEXY & K PAUL (D), PAUL RICHARDS (UK), ORBITH (CZ), MARC GRABBER (SLO), E-LITE (CZ), LAYDEE JANE (CH)
zavřít