Sunflower Caravan vyrážejí na šňůru

Vydáno 18.02.2010 | autor: PR

Sunflower Caravan ohlásili jarní turné, které zahrnuje všechny významné české kluby a startuje 3. března. Na vybraných koncertech se jako speciální host představí kapely The Swan Bride, Johnny Said The Number a Vees (VVV).

Sunflower Caravan vyrážejí na šňůru Sunflower Caravan vyrážejí na šňůru

Sunflower Caravan od podzimu udělali velký posun. Hlavním krokem vpřed se bezesporu stalo rozhodnutí téhle trojice definitivně přidat ke svým instrumentálním nápadům zpívanou linku. Vokálu se zhostil frontman Andy a chce ho pořádně prověřit na chystaném turné, stejně jako několik nových songů. Především si chce ale kapela spolu se všemi, kdo dorazí na jejich koncerty, užít svoje silné skladby, které si časem sedly a ustálila se jejich podoba. Turné začíná 3. března koncertem v olomouckém Českém rozhlase, ale předznamená ho ještě akustický set, který se uskuteční 22. února v Lucerna Music Baru.


Kapela se tak rozhodla podpořit vydání desky skupiny Rara Avis. Pak už se ale Caravani ponoří do vlastního objíždění republiky, které chtějí věnovat svým věrným. Než se pustí do příprav druhého alba, pošlou energii, která fungovala na podzim, do světa ještě jednou. Na část koncertů Sunflower Caravan přibírají talentovanou slovenskou kapelu The Swan Bride, se kterou se pak 9. a 10. dubna podívají do Žiliny a do Bratislavy. S mladými Johnny Said The Number zahrají v Opavě a v Kopřivnici. Exkluzivně pro českobudějovické příznivce je pak přichystána dvojitá nálož v klubu Velbloud, kdy bude kapacita každého koncertu omezena a je tedy třeba si rychle zajistit vstupy.



Tam se přidají také domácí Vees (VVV), kteří při této příležitosti pokřtí svoje aktuální EP. Jistě klíčovým se také stane koncert na domácí půdě, tedy v Paláci Akropolis 22. dubna. Velmi speciálním supportem pro tento večer bude James Nemo, frontman londýnské čtveřice Nemo. Všechny další informace a případné další termíny, které ještě do jarního turné zřejmě přibudou, jsou k nalezení na stránkách Sunflower Caravan (bandzone.cz/sunflowercaravan).  

zdroj: HPK-Productions
zavřít