Poslední den hlasování v Žebříku!

Vydáno 01.03.2010 | autor: redakce

Dnes máte poslední možnost zasáhnout do výsledků 18. ročníku hudební ankety Žebřík 2009. Hlasování druhého kola končí koncem dnešního dne. Zbývá tedy skutečně posledních pár hodin!

Poslední den hlasování v Žebříku! Poslední den hlasování v Žebříku!

V letošním ročníku od vás v prvním kole nejvíce hlasů získali UDG či Aneta Langerová - dostali nominace ve 4 kategoriích. Po třech nominacích získali Toxique a Vypsaná fixa, dvakrát bodovali Nightwork, Sunshine, Chinaski, Monkey Business, Tomáš Klus, Martin Chodúr a Dan Bárta & Illustratosphere.

 

V uplynulých 2 týdnech jsme vám postupně představovali detailně každý pracovní den jednu z kategorií a její nominované. Pokud jste ještě nehlasovali, chcete si připomenout všechny nominované či zjistit tvary hlasovacích SMS, pak si vyberte z nabídky:

  1. Skupina - finální nominace
  2. Album - finální nominace
  3. Skladba - finální nominace
  4. Videoklip - finální nominace
  5. Zpěvák - finální nominace
  6. Zpěvačka - finální nominace
  7. Objev - finální nominace
  8. Hudební DVD - finální nominace
  9. Film - finální nominace
  10. Průser - finální nominace


Po konci hlasování se začnou sčítat všechny vaše došlé hlasy. Konečné výsledky se dozvíme již příští pátek 5. března v DK Inwest v Plzni na slavnostním galavečeru od 20:00, kde vítězové převezmou sošky Tančícího "R" výtvarníka Václava Česáka. Pokud chcete být přitom, držet palce vašim oblíbeným hudebníkům a ještě si vychutnat skvělý koncert, neváhejte a přijeďte do Plzně! Informace o vstupenkách a ubytování najdete zde.

zavřít