Zombie Nation 13. března v Roxy

Vydáno 02.03.2010 | autor: PR

První vydání zbrusu nového večera bude v režii DJe Tvykse. Jako první vzácný host dorazí v rámci živého vystoupení 13. března do pražského klubu Roxy německý projekt Zombie Nation, o kterém hovoří DJ Tvyks jen v superlativech.

Zombie Nation 13. března v Roxy Zombie Nation 13. března v Roxy

Počátek hudební dráhy mnichovského projektu Zombie Nation je spjat s labelem DJe Hella International DeeJay Gigolo Records, kde vydal v roce 1999 první EP. Hned zkraje Florian Senfter bodoval díky megahitu Kernkraft 400, který triumfoval v hitparádách po celém světě a doslova uhranul hudební veřejnost. Ještě tentýž rok dostal u DJ Hella možnost vydat desku. Klip Kernkraft 400 na YouTube již shlédlo téměř 9 milionů uživatelů.

 


V roce 2001 přesídlil Zombie Nation na vlastní značku Dekathlon Records, na níž spatřily světlo světa dva singly a hlavně ceněné LP Absorber z roku 2003. Zombie Nation postupně vydává další singly, LP a remixuje například nové singly pro Tigu, projekt Freeland či zpěvačku Kid Sister. A co je hlavní, za doprovodu věrného druha Akai MPC 4000 se vydává na cestu po předních světových pódiích se svou live show, která uhranula kde koho, a tak jste možná sami někdy mezi věrnými fanoušky zahlédli samotného Erola Alkana.

 


zdroj: Roxy promotion
zavřít