Žebřík zahájí Nightwork

Vydáno 05.03.2010 | autor: redakce

Už v pátek se sejde česká hudební elita na vyhlášení cen Žebřík. Celý program, který se zřejmě protáhne až na šest hodin, budete moci sledovat exkluzivně v přímém přenosu na tomto portálu!

Žebřík zahájí Nightwork Žebřík zahájí Nightwork

Slavnostní večer v plzeňském DK Inwest zahájí úderem osmé hodiny Nightwork v čele se zpěvákem Vojtou Dykem. Následovat budou UDG, Tata Bojs, Vypsaná fixa a Dan Bárta, který bude servírovat hity Alice, Illustratosphere, J.A.R., Sexy Dancers a projektu Snowboarďáci.

Na hlavním pódiu bude předáno celkem 27 cen v devíti kategoriích – největšími aspiranty na ocenění jsou Aneta Langerová a skupina UDG se čtyřmi nominacemi, ale šance na úspěch mají i Toxique, Vypsaná fixa, Nightwork, Sunshine, Chinaski, Monkey Business, Tomáš Klus, Martin Chodúr, Dan Bárta & Illustratosphere, Kryštof, J.A.R., Kabát, Ewa Farna, Lenka Dusilová, Marta Jandová, Jarek Nohavica, Eddie Stoilow, Charlie Straight, Airfare či Mandrage.


Vítězové, o nichž rozhodovali hudební fanoušci ve dvojkolovém hlasování do 28. února, získají tradiční trofeje „Tančící R“, jež jsou opět dílem sochařského mistra Václava Česáka.

Nabitý program poběží na všech třech patrech DK Inwest. Na druhé stagi budou servírovat hip hop a taneční hudbu DJs Robot, Friky a LPD.

Hudební maratón v režii moderátora Zdeňka Suchého čítá také křest DVD Uvolněte se prosím - Nejlepší hudební kousky 2, o který se postará David Kraus s Ivou Frühlingovou a Jardou Hudcem, dále soutěže o atraktivní ceny, speciální projekce, videomedailón věnovaný zvláštnímu hostu a mnohá překvapení.


Tímto však program nekončí, oficiální after party s hvězdami Žebříku souběžně startuje od půlnoci v nedalekém klubu Buena Vista.

Vstupenky v ceně 349 Kč zajišťuje síť Ticketportal – www.ticketportal.cz. V prodeji jsou také VIP passy za 990 Kč, zahrnující rezervaci místa na VIP balkoně, vstup a bezplatnou konzumaci ve VIP baru, vstup na after party a magazín REPORT s DVD a CD. Na místě pak budou lístky k dispozici v pokladně DK Inwest od 16 hodin v ceně 349 Kč. Zde bude možné zakoupit také vstupenky na after party jen za 99 Kč.

Hlavními partnery akce jsou Božkov, ČD Cargo, Skupina ČEZ, Plzeňská teplárenská a O2 extra. Žebřík 2009 podporuje kandidaturu Plzně na Evropské hlavní město kultury – www.plzen2015.eu.
zavřít