N.O.H.A. pokřtí hudební menu

Vydáno 09.03.2010 | autor: redakce

Multikulturní formace N.O.H.A. chystá na 28. dubna speciální koncert v pražském Lucerna Music Baru. Půjde o vystoupení, které odstartuje jarní turné a na němž kapela pokřtí i nové album.

N.O.H.A. pokřtí hudební menu N.O.H.A. pokřtí hudební menu

N.O.H.A. (Noise Of Human Art) tvoří pět různých národností – Česko, Španělsko, USA, Irák a Německo. „Když se při skládání tyto národnosti promíchají, je to, jako když při hodině chemie smícháte látky dohromady (což učitelky rády zakazují) a necháte to pořádně probublat. Naše nové album je toho klasickým příkladem! Míchá se tam flamenco a drum & bass i breakbeat s klasickým songwritingem. Většinou probíhá vše v pohodě - máme podobné zájmy, vkus a posloucháme podobnou hudbu. Když ale přijde na jídlo, dochází ke katastrofě,“ říká kapela. A právě to se stalo v jednom známém kosmopolitním hotelu v Bukurešti, kde menu bylo tak suché a fádní, že nebyla jiná cesta, než si zkompletovat jídlo sami.


A tak si každý z nás dle svého gusta začal přiobjednávat salzu, majonézu, zeleninu, brambory a tak dále. Po pouhé minutě hlasitého a nadšeného fantazírování o tom, co si všechno objednáme, číšnici došla trpělivost, začala funět do rytmu jako by začínal nějaký D&B track a vykřikla: "Žádná extra objednávka není možná! Musíte respektovat menu tak, jak je, nebo odejít!" A tak jsme sebrali, zašli do supermarketu, koupili gril, pivo, na co měl kdo chuť a pozvali pár psů na piknik přímo před hotel.“ V zásadě banální příhoda inspirovala N.O.H.A. k napsání skladby Respect The Menu, což je také název jejich nového alba.


To vyjde 28. dubna. Veškerou produkci, míchání a mastering si kapela dělá sama. Originál nového CD Respect The Menu bude k dostání přímo na koncertech, dále bude v prodeji ve spřátelených obchodech v Čechách, Bulharsku, Rumunsku, Německu atd. K objednání pak bude samozřejmě i přímo přes oficiální web Noise Of Human Art, na iTunes a tak dále. V rámci křtu také nabízí N.O.H.A. jednu novinku: free download nového singlu ke každé zakoupené vstupence na www.moveticket.cz.

zdroj: Lukáš Kolíbal / JahMusic
zavřít