Hip Hop Jam láká na DJe Premiera

Vydáno 29.03.2010 | autor: redakce

Letní festival Hip Hop Jam 2010 zveřejnil jméno zahraničního headlinera. Do Čech přijede legenda amerického hip hopu a jeden z nejuznávanějších producentů - DJ Premier.

Hip Hop Jam láká na DJe Premiera Hip Hop Jam láká na DJe Premiera

Jak jsme již dříve avizovali,“ píší organizátoři Hip Hop Jamu, „ i letos si chceme opět udržet neopakovatelnou domácí atmosféru největšího ryze cz+sk festivalu a tudíž můžete v line-upu očekávat všechna důležitá jména české a slovenské scény. Ta budou okořeněna headlinery ze zámoří, jako tomu bylo v minulosti.“ Jako tomu bylo v případě zahraničních hvězd typu David Banner, The Game, Wu-Tang Clan, Xzibit.


A kdo se letos představí jako hlavní hvězda? „S radostí všem oznamujeme, že na čtvrtém ročníku letního Hip Hop Jamu vystoupí, troufneme si říct, nejlepší producent v historii real hip hopu – brooklynský DJ Premier.“ Ten se českému publiku představil poprvé před několika lety v pražském Abatonu.



Netřeba nikomu představovat tuhle žijící legendu hip hopu, která stojí za desítkami songů typu Real Hip Hop (Das EFX), Full Clip (Gang Starr), Nas Is Like (Nas), A Million And One Questions (Jay-Z) atd. Všechny tyhle hymny a další zazní v pátek 16. 7. na letošním Hip Hop Jamu. Na oficiálních stránkách festivalu www.hiphopjam.cz najdete seznam všech česko-slovenských kapel, které vystoupí na Hip Hop Jamu, který letos proběhne v přírodním areálu pískovny Oplatil u obce Staré Ždánice ve víkendu 15.-17. července.

zdroj: 4face Production
zavřít