Aguilera: místo mateřské točí desku

Vydáno 30.03.2010 | autor: PR

Christina Aguilera nahrává v domácím studiu nové album, které vyjde v červnu. Deska ponese název Bionic a podle zpěvačky se jedná o materiál, který by od ní nikdo nečekal.

Aguilera: místo mateřské točí desku Aguilera: místo mateřské točí desku

Prvním singlem bude skladba Not Myself Tonight, kterou produkoval Polow Da Don. Skladba má premiéru 30. 3. na oficiálních webových stránkách Christiny Aguilery www.christinaaguilera.com a na rádia bude nasazen od 5. 4. Album Bionic bude obsahovat skladby, na kterých se autorsky podílela Christina Aguilera spolu s dalšími umělci, mezi které patří například Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch, Ladytron a mnozí další.


“Práce na tomto albu s tolika talentovanými umělci a producenty, které obdivuji, byla opravdu úžasná zkušenost. Lidé, které jsem oslovila ke spolupráci, vnesli do nahrávky mnoho specifických zvukových poloh. Mým cílem bylo vstoupit do jejich světa a zkombinovat ho s mou vlastní vizí a zvukem
,” říká Christina Aguilera. Zpěvačka popisuje své album jako unikátní směs mnoha žánrů a stylů hudby.


Snažila jsem se vytvořit svěží, sexy atmosféru za použití jak elektronických, tak běžných nástrojů, s tématy písniček, které sahají od hravých až k osobním. Strašně se těším, až moji fanoušci uslyší tento nový zvuk. Myslím, že je to zvuk, který ode mě nikdo nečekal”. Album Christina nahrávala ve svém domácím studiu v době po porodu svého prvního syna. Deska se dostane na pulty obchodů 7. června. Christina také dokončila práci na svém prvním filmu Burlesque. Ve filmu dále hraje Cher, Stanley Tucci a Kristen Bell. Do distribuce film půjde na podzim roku 2010.

zdroj: SONY Music
zavřít