The Cell s Jandou a dalšími

Vydáno 10.04.2010 | autor: PR

Česko-americká blues-rocková kapela The Cell si na svůj koncert 14. dubna v pražském klubu Vltavská pozvala zajímavé hosty: Petra Jandu, frontmana Olympicu, Martina Krause z Krausberry a Tomáše Hájíčka z Krucipüsku.

The Cell s Jandou a dalšími The Cell s Jandou a dalšími

Osmičlenná formace The Cell v čele s americkým zpěvákem Davidem Kangasem hraje muziku založenou na blues, jižanském rocku a country - „southern fried bohemian blues-rock“, jak svůj styl nazývají. Souzvuk dvou kytar, saxofonu a hammondů příjemně doplňují dívčí vokály dvou pohledných zpěvaček. The Cell na Vltavskou přijíždí po úspěšném koncertu ve věznici Kynšperk nad Ohří. Vstupenky do KC Vltavská stojí 190 Kč včetně poplatku a jsou k dostání v sítích Ticketpro, Ticketstream a Eventim.

 

 

Brzy po založení začali The Cell hrát po větších i menších klubech a na festivalech v ČR, Německu, Itálii a Španělsku. V roce 2006 jim vyšlo první CD Are You Ready. Jako druhá kapela v soutěži Naděje Beatu zahajovali Beatovou síň slávy. Kapela koncertovala například jako předskokan ZZ Top, Johna Mayalla, The Sweet nebo Tito and Tarantula, v jedenácti českých městech pak jako host na turné kapely Olympic a také odehrála společnou šňůru s kapelou Vítkovo kvarteto v rámci Narozeninového turné rádia Beat. Loni v dubnu The Cell zavítali přímo na americký jih, aby absolvovali krátké turné Prison Break Tour 2009 v Louisianě, kde zahráli na 6ti klubových scénách, ale také ve věznicích. Vystupují na festivalech v USA i v Evropě.

zdroj: ArtsMarketing.CZ

zavřít