Zpěvák Sepultury přiveze peklo

Vydáno 17.04.2010 | autor: PR

Thrashmetalová kapela Musica Diablo, za níž stojí Derrick Green ze Sepultury, vystoupí v sobotu 29. května v Benátkách nad Jizerou.

Zpěvák Sepultury přiveze peklo Zpěvák Sepultury přiveze peklo

Musica Diablo je brazilský thrashmetalový projekt, jenž vznikl z dávného snu dvou přátel, kytaristy Andreho NM z HC/punkové smečky Nitrominds a Marcaa, bubeníka brazilských HC kapel Acao Direta a Dead Fish, kteřá si spolu chtěli zahrát na jednom podiu a v jedné kapele. Když se jich zeptáte, proč právě thrash metal, odpoví: "No, na to je lehká odpověď. Vyrůstali jsme v 80. letech, poslouchali metal od nějakých deseti let a hráli metal od okamžiku, kdy jsme měli nástroje v rukách. Mohl to být pouze metal."


Baskytarista Ricardo Brigas přišel o pár měsíců později a tak v lednu 2008 oficiálně vzniká Musica Diablo. Po zdlouhavé práci na několika demo nahrávkách, které se nahrávaly ve studiu C4 studios v Sao Paulu, se základ kapely rozhodnul najít zpěváka, který by vhodně doplnil drsný sound kapely. A proto oslovují starého kamaráda Derricka Greena, kterému se projekt Music Diablo líbí a stane se jeho členem.


V lednu 2010 začali Musica Diablo ve studiu v Rio de Janeiro pod producentskou taktovkou Rafaela Ramose pracovat na plnohodnotné debutové nahrávce.  Na prvním studiovém zářezu se již nepodílel základní kámen projektu - bubeník Marcao, toho na přelomu roku 2009/2010 nahradil Edu Nicolini, bubeník Nitrominds. Zároveň byl do skupiny přijat druhý kytarista - André Curci, člen kapel Korzus a Threat. Musica Diablo vystoupí 29. května v klubu Loděnice v Benátkách nad Jizerou. Support obstarají domácí Boron a Hejtman.

zdroj: MAFO
zavřít