Strava pro Black Eyed Peas

Vydáno 16.05.2010 | autor: PR

Black Eyed Peas budou mít dnes večer obsazeny všechny šatny O2 areny a speciální catering. Skupinu doprovází 150 lidí. Co všechno je v cateringu pro BEP připraveno?

Strava pro Black Eyed Peas Strava pro Black Eyed Peas

Pro jedny z největších hvězd současné světové muziky je nachystaná největší multifunkční hala v ČR. Vůbec první koncert Black Eyed Peas u nás proběhne dnes 16. května 2010 v pražské O2 areně. To jak velká audiovizuální show diváky čeká, naznačují i požadavky americké kapely, jak jsme již psali. Black Eyed Peas obsadí se svým doprovodem celé podzemí O2 areny. Využijí například všechny šatny, což není ani u hvězd světového showbyznysu obvyklé.

 


„Black Eyed Peas dorazí s doprovodem 150 lidí, u jiných hvězd to bývá většinou maximálně do 100 lidí. Kromě šaten HC Slavia Praha pro ně budou uvolněny úplně všechny šatny největší multifunkční arény v zemi. V těchto dnech se proto musí  ze svých šaten stěhovat i pracovníci zázemí O2 areny,“ říká k tomu Jan Tuna, mluvčí BESTSPORT akciová společnost, majitele a provozovatele O2 areny a zároveň organizátora koncertu.

A šatny samozřejmě nebudou prázdné, ale plné vybraných lahůdek. „Black Eyed Peas požadují především lehká zdravá jídla. Na stolech chtějí mít v šatnách především přírodní antioxidanty, např. nápoj z bobulí z amazonského deštného pralesa,“ dodává k tomu Jan Tuna. Samotný seznam požadavků BEP by vydal na několik listů, tak tedy jen namátkově: Vitamínové nápoje z hroznového vína a ovoce acai (tmavě modré bobule z amazonského deštného pralesa s vysokým energetickým potenciálem a schopností detoxikovat a regenerovat organismus a posilovat imunitu, fungují mimo jiné jako nakopávač energie a konzumují je profesionální sportovci a celebrity jako Brad Pitt, Denise Richards nebo Kate Hudson).

Dále pak:

  1. Proteinové koktejly
  2. Light sójové mléko
  3. Banány, hroznové víno, jahody
  4. Ovocné a zeleninové mísy
  5. Tortilla chips se špenátovo-artyčokovým dipem
  6. Moet White Star Champagne

Speciální občerstvení čeká i návštěvníky VIP pater O2 areny. Například z Klubového patra bude koncert Black Eyed Peas sledovat Dara Rolins, Sámer Issa, Agáta Hanychová, Tereza Kerndlová, Iveta Lutovská, Hana Mašlíková, Simona Krainová nebo třeba Libor Bouček a Leoš Mareš. Ti si tam společně s dalšími diváky budou moci pochutnávat například na těchto pokrmech:
 

  1. Atlantský losos pečený pod sítí z listového těsta
  2. Do růžova pečený hovězí „Chuck roll“
  3. Mečoun provoněný citrónovým prachem
  4. Medailónky z vepřové panenky s tymiánem
  5. Pečená Merlůza doplněná šafránovou omáčkou a křehkou zeleninou
  6. Kuřecí prsíčka plněná bylinkovým Čedarem podávaná s omáčkou z masitých tomatů a smetany
  7. Lístečky z vepřové panenky s mrkví, pórkem a bambusovými výhonky
  8. Dušené hovězí maso s jalovcem, houbami a restovanými kaštany

Zároveň bude na Klubovém patře na živo vařit „kluk v akci“ Filip Sajler.

Zdroj: BESTSPORT akciová společnost/O2 arena
zavřít