Hip Hop Jam 2010 plný novinek!

Vydáno 12.06.2010 | autor: PR

Hip Hop Jam 2010 bude poprvé ve své historii třídenním festivalem a uskuteční se třetí prázdninový víkend, tj. 15.-17.7.2010. Posouvá se tedy o jeden týden, aby se nekryl s akcemi typu Street Dance Kemp, Splash! apod.

Hip Hop Jam 2010 plný novinek! Hip Hop Jam 2010 plný novinek!

Nezapomeňte si tedy do svých kalendářů udělat pořádnej vykřičník u víkendu 15.  - 17. července 2010. Další velmi zajímavou novinkou je změna lokality festivalu, jelikož Hip Hop Jam festival rok od roku roste a loňská lokalita již našemu festivalu nestačila svou kapacitou, rozhodli jsme se najít nové a lepší místo pro konání tak velkého festivalu, jakým už Hip Hop Jam bezpochyb je. S podporou východočeské obce Staré Ždánice jsme u Pardubic našli zbrusu novou lokalitu, kterou je pískovna Oplatil. Lokalita je též známá z konání největšího domácího drum´n´bass festivalu Let It Roll, který se na pískovně Oplatil každoročně koná.

 

 

Jsme strašně rádi, že poprvé v historii konání Hip Hop Jam festivalu nabídneme svým návštěvníkům neopakovatelné prázdninové prostředí = příroda a čisté koupání v pískovnách s plážemi, které se nacházejí jen pár metrů od festivalového areálu! Stanový kemp + velkokapacitní parkoviště se budou nacházet v bezprostřední blízkosti na přilehlých loukách. Zároveň počítáme s kyvadlovou dopravou (Pardubice, Hradec Králové). Lokalita je TOP a už nyní se můžete začít těšit na rap, pivo, cuba libre, holky v bikinách a koupání!

Změna oficiálního předprodeje lístků je též zásadní novinkou. 3denní permanentky na letní Hip Hop Jam 2010 jsou letos nově k dostání pouze v předprodejních sítích Ticketportal (www.ticketportal.cz, www.ticketportal.sk) a Sazka Ticket (www.sazkaticket.cz). V praxi to tedy znamená, že lístek na Hip Hop Jam festival pořídíte na každé poště a trafice, která má sazka online terminál! Lístky též seženete přes e-shop www.hiphopshop.cz a v kamenných shopech Queens a Rapublic.

Rozhodně si i letos chceme udržet neopakovatelnou atmosféru největšího ryze cz+sk festivalu a tudíž můžete opět očekávat zásadní jména české a slovenské scény + velmi zajímavá překvapení. Zároveň budou line upu kralovat USA headliners, podobně jako tomu bylo v minulých letech s lidma typu The Game, David Banner nebo Xzibit. Novinkou v roce 2010 bude návrat taneční adidas Originals dance arény, která slavila na prvním Hip Hop Jamu v roce 2007 obrovský úspěch a loni nám všem chyběla. I na letošním ročníku dostanou prostor Tic Tac Hip Hop Talents, jelikož na Jamu proběhne oficiální vyhlášení výsledků letošního ročníku této talentové soutěže. Zároveň makáme na doprovodném programu, prověřených DJs, letním vydání největší domácí freestyle soutěže Battle Night a dalších vychytávkách, které si budete letos na Jamu moci užít.

 

Doposud potvrzenými jmény letošního ročníku jsou: SLIM THUG (USA), DJ PREMIER (USA), ADAM TENSTA + EBOI (SWE), Bigg Boss Jam (Orion, Vladimir518, James Cole, Hugo Toxxx, La4, DJ Mike Trafik), Rytmus feat. Kontrafakt, Názov Stavby (Čistychov, Dena, Šegi100, Slipo, Bacil, DJ Hajtkovič, Indy&Wich+La4, Nironic (USA), Hi-Def (USA), Rasco (USA), Prago Union, DeFuckTo, Pio Squad, H16 (SK), Vec+Zverina (SK), Moja Reč (SK), BPM, Tafrob, Jay Diesel + David Steel, Kaidžas (SK), Dramatikz (SK), MAAT, Suvereno + DJ Tager (SK) + další jména již brzy!

Kontroluj www.hiphopjam.cz, kde nalezneš veškeré informace a rozhodně si nenech ujít 4. ročník letního Hip Hop Jamu, kterej bude ještě větší než jeho předchozí ročníky!

Zdroj: Hip Hop Jam
zavřít