Fixa natočí na Rock for People album

Vydáno 23.06.2010 | autor: PR

Vypsaná fixa přichystala pro návštěvníky Rock for People speciální suvenýr. Ze svého koncertu natočí záznam, který hned druhý den nabídne fanouškům na CD. Album se bude jmenovat VFRFP.

Fixa natočí na Rock for People album Fixa natočí na Rock for People album

A jak celý výrobní proces živého alba bude vypadat? Zpěvák Márdi k tomu prozrazuje: „Rozhodli jsme se zaznamenat naše živé vystoupení, které proběhne první festivalový den. Zajímavé by to mělo být tím, že nosič se bude prodávat za stovku už druhý den odpoledne přímo na festivalu. Bude to trochu stres, hned po koncertě záznam odvezeme k Dušanovi Neuwerthovi do studia. On ho smíchá, pak zmastruje a nakonec odešle do lisovny, kde ho vyrobí místní jedinci. Bude to náročný den a pak hlavně noc. Snad se to podaří, každý kdo bude na našem koncertu na Rock for People, si bude moci tento záznam odvézt z festivalu.


Obal je vytvořen z fotografií lidí, kteří zareagovali na naši výzvu a poslali nám své portréty. Kdo není zachycen na obalu, může být slyšet na desce. Některé mikrofony budou umístěny nad lidmi a z jejich zvukového projevu bude vytvořena speciální hluková stopa, která se stane součástí nahrávky. Je ale dost pravděpodobné, že budou existovat lidé, kteří bude mít svůj obličej na obalu a hlas v našich písních. Během koncertu zahrajeme nejen písně z našich desek, ale i dost nečekané věci, které ještě nikdy zaznamenány nebyly, a tím by se měla zvětšit atraktivita nosiče.
“ Koncert Vypsané fixy proběhne 4.7. na Cool stage od 20.10 hodin.

zdroj: Rock for People
zavřít