Kosheen se vrací do SaSaZu!

Vydáno 07.07.2010 | autor: PR

Britští Kosheen se vrací na místo činu! Bude to téměř rok, co s velkým předstihem vyprodali holešovický klub SaSaZu a předvedli pro domácí publikum bez pochyby jedno z nejlepších show. Na jejich další vystoupení se připravte 16.9.2010

Kosheen se vrací do SaSaZu! Kosheen se vrací do SaSaZu!

Název Kosheen je složen ze dvou japonských slov, která v překladu znamenají „starý“ (ko) a „nový“ (shin).  Až s odstupem času se dá říct, že výběr názvu, který si bristolská parta před 11 lety dala, je pro jejich aktuální pozici maximálně výstižný.

 

 

Kosheen se právem řadí mezi kapely, které díky zkušenosti a experimentování s mnoha hudebními styly a oddaností pro své publikum stále dokazují, že živé koncertování je dokáže 100 % naplnit. I když nevydávají každý rok nové album, tak jejich popularita přesto stále roste a jejich hudba oslovuje i nové publikum.

Hudební smršť pod vedením nezkrotné Sian Evans a průřez alby Resist, Kokopelli a Damage bude tak jednou z hlavních koncertních událostí podzimu. 


 

Nejlevnější vstupenky zakoupíte v předprodeji sítě Ticketpro za 650 CZK, jejich počet je limitován a cena se bude poté navyšovat. Kategorie VIP „all inclusive“ galerie  jsou v ceně 1600 CZK. Akci uvádí Pink Dot. Více na: www.sasazu.com, www.kosheen.com a www.myspace.com/kosheen1.

 


Zdroj: Pink Dot
zavřít