Keltská noc s nejlepším výhledem

Vydáno 16.07.2010 | autor: PR

Keltská noc proběhne 6.-7. srpna opět v areálu skokanských můstků v Harrachově! Město Harrachov se stalo partnerem tohoto festivalu, který se může pyšnit nejvyšší nadmořskou výškou v ČR.

Keltská noc s nejlepším výhledem Keltská noc s nejlepším výhledem

Hlavní pořadatel Pavel Martinek dodává: „Máme velkou radost, že si náš festival během tří ročníků tady v Harrachově vybudoval zájem místních obyvatel, potažmo radnice a chtějí, aby se u nich konal i nadále. Též jsme vyhověli hlasům fanoušků a po loňské převážně punkové dramaturgii se snažíme vést festival v podobném duchu, tak jako se před 15 lety Keltská noc zrodila. Návštěvníci se také mohou těšit na zahraniční interprety, kteří za námi přijedou z Rakouska, Německa, Polska a Slovenska.“

 

 

Letos festival přivítá interprety z 6 zemí. V pátek se začíná ve 12:00 a postupně se představí: Black Hill, Hak – Mak, The Cell (USA-CZ), V3SKA, Apple Juice, Sto Zvířat, Plexis, Tleskač, Krucipüsk, Ivan Mládek, Wohnout, Sunshine a Vypsaná fixa.


V sobotu je začátek již v 10:30 a na podiu se postupně objeví: Žádný stres, Pepa Lábus a spol., Muerti, De Bill Heads, Lety Mimo, Doctor P.P., MZH, Totální nasazení, Club Deportivo Jesus (A), Underground Fly (PL), Kurtizány z 25. Avenue, Green Frog Feet (D), Slobodná Európa (SK), E!E a radostné finále sobotního večera se již tradičně postará veselá „domácí“ parta Tři sestry.

 


Tak přijďte pobejt!

Vstupenky v síti Eventim včetně všech poboček Bontonland a na www.eventim.cz. Na tuto akci si můžete vytisknout elektronické vstupenky TICKETDIRECT doma! Více informací na: www.keltskanoc.cz.

Zdroj: Keltská noc
zavřít