Plastique party dnes v Radosti FX

Vydáno 15.07.2010 | autor: PR

Vše má svoji životnost a energii a stejně tak se postupně unavila i Plastique. Tento pátek se po letech můžete těšit na její předposlední vydání.

Plastique party dnes v Radosti FX Plastique party dnes v Radosti FX

Příští měsíc ještě společně oslavíme její poslední narozeniny a pošleme jí do českého tanečního “party archivu.” Co bude dál netušíme, něco se určitě zase objeví, ale pokud jde o tenhle mejdan, zůstanou na něj jen vzpomínky. Těch hezkých je vice, snad jedinou špatnou je zklamání z osoby dje Tvykse, který po svém odchodu nepochopitelně zrušil stránky jako byly www., facebook i myspace, které jsme roky společně budovali a odnesl si veškeré databáze. Síla vrátit se a začínat znovu už nepřišla a tak nadešel pomalu čas se rozloučit. Než se tak stane, přijďte se tento pátek pobavit a poslechnout s hity, které za ty roky PLASTIQUE přinesla. Vezmeme to křížem krážem, vrátíme se i k vinylům. Tam, kde něco končí určitě něco začíná. I z toho důvodu jsme do Radosti FX pozvaly nový project dvou nadšenců, který si říká Bassline Brothers. Klukům energie a nadšení rozhodně nechybí a dostávají tedy šanci se vám předvést. Enjoy a nezapoměňte, že Plastique se vám představí ještě dvakrát.

 

 

The Bassline Bros - www.basslinebrothers.com

Bassline Brothers existují od května roku 2010, jako nové uskupení dvou djs a party producentů - Petr Junek a Josef Ježek. Taneční hudbě, mixování a produkování parties se věnují již mnoho let. Mají za sebou mnoho úspěšných projektů a hudební produkce. Jejich styl se dá specifikovat jako cross taneční muziky Bassline, Fidget, Elektro, Rap a Dubstep. Mají energické sety, plné překvapivých a nakopávacích momentů. Na pódiu působí s Mcs z Čech a ze zahraničí.

Josef Ježek má již za sebou delší hudební kariéru, zakládal kapelu Unity, která vystupovala na největších a nejznámějších festivalech a klubech po celé České Republice. Učil se u East Authentic vytvářet zvuk a pracovat ve studiu. Pak působil 3 roky ve studiu na Konzervatoři Jaroslava Ježka.

Jako producent vydal několik tracků s Unity, dělal remixy pro Skyline, Mindway, Děti Deště apod. V roli dje hrál v klubech jako Roxy, Mecca, Bukanýr, je rezidentem Paláce Akropolis. Produkoval desky pro zahraniční kapely.

Josef Ježek je také specialistou na online marketing, grafický design a tvorbu webových stránek.

 
Petr Junek
působí na taneční scéně od roku 1997. Za posledních 13 let hrál v mnoha pražských klubech jako je třeba - Radost FX, Mecca, Palac Akropolis, Cetral Station, Roxy, Bar Černá Ovce, Mango (UK).

 

 
V letech 2001 až 2008 pobýval v UK, kde působil jako obchodní konzultant. Zde získal mnoho zkušeností z obchodu a marketingu. V roce 2008 se vrátil s UK s myšlenkou stát se hudebním producentem, použít své obchodní a hudební zkušenosti a založit No.1 hudební projekt pro mladé.  Nyní se jeho sen postupně mění v realitu a proto je tu projekt Bassline Brothers.

Zdroj: Radost FX/Foto Bassline Brothers: Denis Forbrich
zavřít