Robbie Williams se vrátil do Take That

Vydáno 17.07.2010 | autor: PR

To, o čem se spekulovalo již několik měsíců a na co čekali milióny fanoušků Take That po celém světě, se konečně stalo skutečností. Robbie Williams ohlásil návrat do jeho domovské kapely!

Robbie Williams se vrátil do Take That Robbie Williams se vrátil do Take That

Ba co víc, nejde jen o pouhý návrat, ale pánové Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen a Robbie Williams v naprosté tichosti natočili nové album, které vydají již v listopadu tohoto roku.

 


Půjde o první společné studiové album od roku 1995, kdy tato formace vydala veleúspěšnou desku Nobody Else. To, že půjde o jednoznačný kasovní trhák, potvrzuje i ten fakt, že produkce prozatím nepojmenované desky se ujal sám Stuart Price. Navíc vydání nové desky má i velkou symboliku. Vyjde totiž téměř přesně dvacet let poté, co se Take That poprvé objevili jako kapela v televizi. Tehdy šlo o show s názvem Hitman & Her.

"Že se nás pět dá opět dohromady a sejdeme se v jedné místnosti, mi vždy připadalo pouze jako sen. Nyní se to stalo skutečností a jako sen mi připadá to, že spolu opět natáčíme desku. Je mi velkým potěšením, že mohu opět trávit čas po boku Robbieho,“ uvedl k návratu Robbieho zpěvák Mark Owen.

 

“Jsem plný rozpaků a vzrušení. Je to jako bych se vrátil domů,“ uvedl ke svému návratu pro změnu Robbie Williams. Take That se na podzim vrátí v původní sestavě. Těšte se na album plné hitů...

Zdroj: Universal Music
zavřít