Robbie Williams a Gary Barlow spolu

Vydáno 28.08.2010 | autor: PR

Ve čtvrtek měl v anglickém radiovém éteru premiéru dlouho očekávaný duet Robbieho Williamse s bývalým kolegou, členem skupiny Take That, Gary Barlowem. Co chystá Robbie Williams dále?

Robbie Williams a Gary Barlow spolu Robbie Williams a Gary Barlow spolu

Na singlu Shame se jako spoluautor s Robbiem Williamsem podepsal právě Gary Barlow, který poprvé po odchodu Robbieho z Take That, tedy po celých 15 letech, nazpíval společný duet, který nese název Shame.

Skladba Shame ohlašuje vydání nového nosiče, lépe řečeno nosičů, Robbieho Williamse, který ke svému 20. letému působení na scéně showbusinessu vydává 11. října 2010 své best of In And Out Of Consciousness: Greatest Hits 1990 - 2010.

Příznivci Robbieho Williamse budou mít výběr z několika nosičů: klasického 2 CD s 39 skladbami nebo 3CD + 3 DVD; limitované edice či standardního CD. Robbie Williams zatím za svou dvacetiletou kariéru prodal přes 57 mil. alb a 11 milionu singlů a 7x byla jeho alba No.1 v UK prodejní hitparádě.



Singl Shame byl nasazen do všech zvučných českých rozhlasových stanic a velmi příjemný klip s pány Robbiem a Garym do všech hudebních pořadů a stanic.

Zdroj: EMI
zavřít