Abba The Show v lednu v Praze

Vydáno 02.09.2010 | autor: PR

Není absolutně pochyb, že jde o nejautentičtější ABBU dnešní doby. ABBA THE SHOW vychází z původního příběhu ABBY. 15. ledna příštího roku se představí i českému publiku v Praze

Abba The Show v lednu v Praze Abba The Show v lednu v Praze

Zásluhu na této skutečnosti mají bezesporu také dřívější členové originální skupiny ABBA, Ulf Andersson (saxofon) & Janne Schaffer (guitar), kteří v ABBA The Show vystupují.

 

 

ABBA The Show vychází z původního příběhu ABBY – od jejich Eurovision začátků až po celou cestu k hlavnímu úspěchu v hitparádách. Je prezentována švédskou Waterloo, slavnou světovou skupinou, která přivedla ABBU opět k životu, spolu s Národním londýnským symfonickým orchestrem vedeným Matthewem Freemanem.

 

ABBA stále prodává 2 milióny desek ročně – a právě toto vystoupení představí nejúžasnější a nejslavnější hity formou dvouhodinové fantastické muzikální show

a originálních kostýmů. Jako by ABBA nikdy neskočila! 

 

 

Mezi země, kde již ABBA The Show zavítala, patří: USA, Kanada, Filipíny, Finsko, Estonsko, Norsko, Švédsko, Dánsko, Holandsko, Německo, Španělsko, Švýcarsko, Indie, Japonsko, Velká Británie, Jižní Afrika, Austrálie a samozřejmě Česká republika, kam se představení vrací na základě úspěchů v minulosti.

 

 

 

ABBA měla a navždy bude mít úspěch. To samé lze říci i o produkci ABBA The Show s muzikálním příběhem ABBY provedeným Švédskou cover skupinou Waterloospolu s Národním londýnským symfonickým orchestrem vedeným dirigentem Matthewem Freemanem a hvězdami – originálními členy skupiny ABBA.

Zdroj: Live Nation

zavřít