Duffy nahrála album s The Roots

Vydáno 19.09.2010 | autor: PR

Anglická sexy zpěvačka Duffy ohlásila vydání své druhé desky. Ta ponese název Endlessly, vyjde koncem listopadu a podílela se na ní hiphopová formace The Roots.

Duffy nahrála album s The Roots Duffy nahrála album s The Roots

Nová deska této šestadvacetileté krásky ponese název Endlessly a podle aktuálních informací vyjde 29. listopadu. Duffy na novém albu pracovala převážně s Albertem Hammondem, který se podílel na desce nejen jako autor, ale dohlížel na album též z pozice producenta. Albert patří ve Velké Británii mezi největší skladatelské legendy, z jeho pera vznikly takové klasické hity jako When I Need You, The Air That I Breathe nebo To All The Girls I Loved Before.


Desku bude již za pár dní v rádiích ohlašovat pilotní singl, za který byla vybrána píseň Well, Well, Well. Skladba s typickými retro aspekty, které známe z dosavadních hitů Duffy, jsou tentokrát doplněny jedinečnou rytmickou sekcí, kterou na píseň nahrála hiphopová kapela The Roots. Za zmínku stojí uvést, že zmiňované debutové desky Duffy po světě prodala více než šest a půl miliónů kopií a v roce 2008 bylo toto album ve Velké Británii i nejprodávanější deskou roku.

zdroj: Universal
zavřít