Markéta Konvičková: Superstar turné

Vydáno 20.09.2010 | autor: PR

Markéta Konvičková, finalistka česko-slovenské Superstar, vyjíždí na své první turné Křížem krážem. Na koncertech představí svoje album Na šňůře perel a zazpívá i hity od Pink, Rihanny či Tiny Turner.

Markéta Konvičková: Superstar turné Markéta Konvičková: Superstar turné

Album patří stále k nejstahovanějším deskám letošního léta a posluchači mohli zaregistrovat i dva singly Co hvězdám šeptají a To holky maj rády (obě písně se dostaly do první pětky nejhranějších v československém rozhlasovém éteru a na internetu mají přes 100 000 zhlédnutí.). Třetí singl včetně videoklipu nabídne Markéta koncem října, a to baladu z pera Petra Bendeho Láska se nedá dělit třemi.


V listopadu vyrazí Markéta Konvičková na své první samostatné turné po České republice. Společně se svou kapelou No Talking, kterou vede kytarista Andonis Civopulos. Navštíví devět měst a nabídne nabitý takřka 90minutový program složený z písní z debutového alba, ale i z cover verzí od Rihanny, Miles Cyrus, Tiny Turner, Pink či Duffy.



Finále turné proběhne v pražském Hard Rock Café 1. 12. O den později se pak Markéta představí i na slavnostním ceremoniálu hudebních cen Óčka.

zdroj: www.marketakonvickova.com
zavřít