Ceny MTV: Rytmus nebo Ewa Farna?

Vydáno 21.09.2010 | autor: PR

Právě odstartovalo hlasování do MTV EMAs 2010 včetně kategorie Best Czech/Slovak Act. Mezi nominovanými jsou Rytmus, Ewa Farna, Marek Ztracený či Aneta Langerová. Hlasujte i vy a vyberte svého favorita.

Ceny MTV: Rytmus nebo Ewa Farna? Ceny MTV: Rytmus nebo Ewa Farna?

MTV Networks International vyhlašuje nominace na letošní ceny MTV EMAs 2010, které jsou každoroční oslavou současné hudby a mladé kultury. Sedmnácté předávání MTV EMAs se letos bude konat v Madridu a přenášeno bude do celého světa v neděli 7. listopadu 2010 od 21 hodin. Mezi prvními potvrzenými vystupujícími jsou zpěvačka Katy Perry a kapela Linkin Park. Přímý přenos s českým komentářem bude vysílat i lokální verze MTV.  


Letos poprvé mohou diváci MTV v Česku a na Slovensku hlasovat také pro nejlepšího česko-slovenského umělce v kategorii BEST CZECH/SLOVAK ACT. Pětici nominovaných, která se utká v boji o cenu MTV EMA 2010, tvoří: Aneta Langerová, Charlie Straight, Rytmus, Marek Ztracený a Ewa Farna. Hlasovat pro svého oblíbeného interpreta v kategorii BEST CZECH/SLOVAK ACT mohou diváci prostřednictvím stránek ema.mtv.cz až do čtvrtka 14. října, kdy bude vítěz vyhlášen v pražském klubu SaSaZu. Tam všichni nominovaní také živě vystoupí.

zdroj: MTV.cz
zavřít