Depeche Mode vydají živák z turné

Vydáno 24.09.2010 | autor: PR

Depeche Mode vydají živý záznam Tour Of The Universe - Live In Barcelona. Nahrávka byla pořízena v listopadu 2009 v průběhu dvou vyprodaných koncertů v Barceloně. Záznam vyjde v různých formátech 8. 11.

Depeche Mode vydají živák z turné Depeche Mode vydají živák z turné

Depeche Mode mají za sebou jedno z nejúspěšnějších koncertních turné své historie. Během Tour Of The Universe trojice odehrála 102 koncertů ve 40 zemích světa a potěšila více než 2,7 milionu příznivců, kteří se přišli na koncerty podívat. Dvě noci, které David Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher strávili v Barceloně, patřily k nejvydařenějším. Na záznam se vešlo 21 skladeb. Tour Of The Universe - Live In Barcelona bude k dispozici ve třech verzích: deluxe verze (1xDVD + 2xCD), super deluxe verze (2xDVD + 2xCD) a blu-ray verze (2xblu-ray disk).


Kromě koncertního záznamu bude pochopitelně obsahovat i velké množství bonusového materiálu, například dokument Inside The Universe, který v New Yorku natočil Anton Corbijn, dále videoklipy, jež vznikly k desce Sounds Of The Universe, či čtyři živé skladby pořízené na jiných místech.



zdroj: EMI
zavřít