Sunflower Caravan na turné

Vydáno 25.09.2010 | autor: PR

Sunflower Caravan vyrážejí na turné a natáčejí klip. Šňůra, na níž představí dokončované album, začíná 7. října v Olomouci.

Sunflower Caravan na turné Sunflower Caravan na turné

Trio muzikantů, které se za léta společného působení sehrálo na místní poměry nevídaně, k nahrávce říká: „Kdo si poslechne naši novou desku, zjistí, že jsme to pořád my, ale jsme o kousek dál. Nejvýraznějším posunem oproti minulé desce je Andyho zpěv, který používáme víceméně jako další nástroj. Celkově jsme tomu dali o trochu víc, a proto se taky deska jmenuje A Little Bit More.“

 


Kapela má za sebou celou řadu výrazných momentů, nejnověji vítězství v soutěži Český tučňák v kategorii Mladá hudba nebo hraní ve vyprodaném velkém sále Lucerny v Praze před legendárními Collegium Musicum. Svou desku nazvanou A Little Bit More vydá na přelomu října a listopadu a slavnostně pokřtí 23. listopadu v Praze v Paláci Akropolis.

 


Předtím zahrají Sunflower Caravan například ve Zlíně, v Jihlavě, v Ostravě nebo v Českých Budějovicích, kde v klubu Velbloud proběhne opět speciální zdvojené vystoupení – tedy koncerty dva dny po sobě. Kompletní tour plán je k nalezení na www.facebook.com/sunflowercaravan nebo na bandzone.cz/sunflowercaravan. Každý, kdo navštíví koncert kapely v době před vydáním desky, dostane šanci získat ji později za speciální cenu (a k tomu něco navíc).

Sunflower Caravan také zahrají mimo své turné na Předvánočním Rock Festu v Matrixu. A konečně, pro fanoušky je tu ještě jedno „a little bit more“: v tuto chvíli probíhá příprava klipu k singlu Get High a režie se ujal Jan Krofta. Klip tedy bude k vidění těsně po vydání desky.

Zdroj: HPK-Productions
zavřít