Chinaski: CD pokřtí Tereza Maxová

Vydáno 11.10.2010 | autor: PR

Chinaski čeká hlavní zastávka jejich turné k albu Není na co čekat - koncert v Praze. Na show, kde převezmou i zlatou desku, si pozvali Terezu Maxovou. Ta se stane kmotrou jejich osmé studiovky.

Chinaski: CD pokřtí Tereza Maxová Chinaski: CD pokřtí Tereza Maxová

Pražským koncertem t-music Chinaski tour začne druhá polovina turné. Původně měl být závěrečným, ale kvůli úrazu Michala Malátného se musel plán posunout. Po Praze tedy Chinaski ještě zavítají do Ostravy (18. 10.) a Pardubic (27. 10.). Pražský koncert přesto bude mít něco navíc. Kromě hudebního programu zařadila kapela i křest svojí nové desky Není na co čekat. Kmotrou se stane Tereza Maxová, s jejíž nadací Tereza Maxová dětem Chinaski už několik let spolupracují.


Navíc převezmou zlatou desku za počet prodaných kusů CD Není na co čekat. Jejich osmého studiového alba se totiž k dnešnímu dni prodalo na 8000 kusů. Nutno ještě připomenout, že aktuální koncertní podobu připravenou speciálně pro t-music Chinaski tour vytvořil Simon Sidi, specialista na koncertní show. Hostem turné je skupina Eddie Stoilow.

t-music Chinaski tour:
12.10. BRNO - HALA VELKÁ VODOVÁ
14.10. PRAHA - TESLA ARÉNA
18.10. OSTRAVA - ČEZ ARÉNA (původně 30.9.)
27.10. PARDUBICE - ČEZ ARÉNA (původně 28.9.)

zdroj: Universal

Více v titulním rozhovoru aktuálního čísla REPORTU.

mp
zavřít