Cocotte Minute hledají klávesáka

Vydáno 12.10.2010 | autor: PR

Umíš hrát na klávesy? Pražská rocková úderka Cocotte Minute hledá posilu za klávesy. Chceš si zahrát s kapelou 16. 12. na vánočním koncertě v Lucerna Music Baru? Pak čti dále a staň se superstar

Cocotte Minute hledají klávesáka Cocotte Minute hledají klávesáka

“Jestli umíš hrát na piáno - klávesy, máš kvalitní vlastní vybavení, umíš stavět a programovat beaty a loopy, máš cit pro harmonie, ovladáš minimálně základy editace a nahrávaní ve standardních programech a víš, že NIN, Marilyn Manson, Faith No More a Rammstein nejsou značky šamponů, pak jsi náš člověk” specifikuje své požadavky sama skupina.

 


Jste přesvědčeni, že všechna výše uvedená kritéria splňujete a dřímá ve vás talent, který jste zatím jen neměli možnost naplno předvést? Pak navštivte www.cocotteminute.org, kde se o pravidlech konkursu, jehož partnerem jsou Bandzone.cz a Kytary.cz, dočtete vše potřebné.

První kolo konkursu, během kterého můžete zasílat sve demo ukázky na konkurs@cocotteminute.org, skupina spouští dnešním dnem a uzavře jej 31.10. 

 

   

 

Druhé klání se uskuteční 4.11. v prostorách obchodu Kytary.cz na Pankráci, kde se všichni žhaví kandidáti utkají live. Bude-li konkurs úspěšný a vzejde z něj pro kapelu nová posila, představí ji Cocotte Minute už 16.12. na jejich výročním vánočním koncertě v Lucerna Music Baru. Více na www.cocotteminute.org.

Zdroj: Vis-A-Vis Production
zavřít