Michael Jackson: Michael

Vydáno 07.11.2010 | autor: PR

Dlouho očekávané album plné nových nahrávek Michaela Jacksona, nazvané jednoduše Michael, bude celosvětově vydáno 13. prosince.

Michael Jackson: Michael Michael Jackson: Michael

Král popu nikdy nepřerušil svůj tvůrčí proces, vždy v předstihu pracoval na dalším albu. Aniž by to fanoušci po celém světě tušili, Michael neustále psal a nahrával nové skladby, kdekoliv zrovna byl, od New Jersey, kde bydlel u svého kamaráda až po studia v Las Vegas a Los Angeles, kde pracoval v malé skupině vybraných hudebníků.

 

 

Díky novým písním na albu Michael budou mít fanoušci výjimečnou možnost nahlédnout do způsobu, jakým král popu pracoval a tvořil a poprvé tak uslyší Michaelovy skladby, které chtěl dovést úspěšně k realizaci.

Breaking News, nikdy dříve nevydaná a neslyšená píseň, která se objeví na novém albu, byla nahrána v New Jersey v roce 2007 a teprve nedávno byla definitivně dokončena. Přiložený obal alba Michael byl vytvořen malířem Kadirem Nelsonem v roce 2009. Na této olejové malbě nás Kadir bere na cestu skrz některé zásadní momenty Michaelova života a důležitých lidí kolem něj.

Zdroj: Sony Music

mh

zavřít