NiceLand: na křtu bude Čechomor

Vydáno 23.11.2010 | autor: PR

NiceLand pokřtí své druhé album God Has Her Ways ve středu 24. listopadu v pražském Lucerna Music Baru. Kmotry budou Natálie Kocábová a moderátorka Lenny Trčková.

NiceLand: na křtu bude Čechomor NiceLand: na křtu bude Čechomor

Jako předkapely vystoupí A Banquet a No Distance Paradise, po skončení koncertu se hudební produkce ujmou Bastard DJs. Na křtu jako hosté vystoupí živě také členové České filharmonie a Michal Pavlík z kapely Čechomor. Frontman Michal Motyčka o nové desce říká: „Název alba je taková slovní hříčka o tom, že cesty boží jsou nevyzpytatelné, zvlášť pokud je bůh ženská.“ Na novém albu se krom Amáka produkčně podíleli také zpěvák Sunshine Kay Buriánek a kytarista The Prostitutes Martin Přikryl.


Ve skladbě Laugh All You Want si zahostoval frontman kapely Sunflower Caravan Andy Čermák, který je zároveň spoluautorem. Do dvou písní nahráli smyčce i členové České filharmonie. Na albu se objeví i zahraniční host, svůj hlas jedné z nahrávek – trochu nedobrovolně – propůjčil americký herec Mel Gibson. Všichni členové kapely se zároveň rozhodli podpořit charitativní kampaň Movember, která podporuje boj proti rakovině prostaty.



Symbolem Movemberu je knír, který si sympatizanti kampaně nechávají narůst v průběhu listopadu. Do projektu se zapojilo mnoho českých známých osobností, jako například Jan P. Muchow, Yemi A.D., kapela PSH, Ota Klempíř, kapela Wohnout, Michal Dvořák, rapper Indy, Tonya Graves a Lucie Váchová.

zdroj: NiceLand

mp
zavřít