Žebřík 2010 v režii Tomáše Hanáka

Vydáno 26.11.2010 | autor: redakce

Žebřík 2010 Peugeot music awards vstupuje do svého 19. ročníku. Fanoušci budou rozhodovat o největších hudebních událostech a osobnostech osvědčeným dvoukolovým způsobem. Výsledky prozradí 4. března v DK Inwest v Plzni moderátoři Tomáš Hanák a Klára Vytisková.

Žebřík 2010 v režii Tomáše Hanáka Žebřík 2010 v režii Tomáše Hanáka

V lednu lze volit bez omezení do všech deseti vyhlášených kategorií, v únoru pak hlasovat pro některé z pěti nominovaných kandidátů. Inspirovat se můžete tipy redaktorů, které budou zveřejněny na www.anketazebrik.cz. Vylosovaní respondenti ankety získají hodnotné ceny včetně pronájmu vozu Peugeot 207.
Jména třech nejlepších v sekcích Skupina, Zpěvák, Zpěvačka, Objev, Skladba, Videoklip, Hudební DVD, Film i v jediné záporné kategorii Průser roku se dozvíme 4. března na slavnostním vyhlášení v plzeňském Domě kultury Inwest. Bezmála šestihodinovou show vás provede Tomáš Hanák: „Těším se už proto, že se mi krapet zhoršuje sluch – a předpokládám, že na Žebříku do toho budou kapely řezat a mydlit natolik nesmlouvavě, že něco uslyším i já. Taky mi někdo říkal, že Žebřík je vždycky skvělej mejdan – a já byl na mejdanu naposled v Severní Koreji, v Pchjongjangu, když tam byl Světový festival mládeže! A samozřejmě se těším i na malou Vytiskovic Klárku, vždyť já ji znám jako takovýhodle drobečka! No, jak by řek vltavín Robert Nebřenský: hurá kytary, hurá skupiny, můžem si zatančit – a s námi kostely, ryby a ptáci!


Lahůdkou koncertního programu bude exkluzivní projekt Best Of David Koller. „Od Davida zazní nejen skladby z nového alba Teď a tady, ale hlavně největší hity celé jeho kariéry – od Jasné páky, Lucie, Pusy, Kollerbandu i ze sólových desek. Na pódiu ho podpoří spousta minulých i současných spoluhráčů,“ říká ředitel hudebních cen Jarda Hudec.

Speciální koncerty předvedou také Sunshine, které podpoří písničkář Niceland, dále Nightwork, a také Xindl X s Olgou Lounovou. Program bude ještě doplněn o další atraktivní účinkující. Žebřík 2010 Peugeot music awards bude vysílán 14. března na ČT1. Z celé akce poběží přímý internetový přenos. Informace o hlasování, slavnostním vyhlášení a historii této prestižní ankety sledujte www.anketazebrik.cz a na Žebřík facebook

mp
zavřít