Black Eyed Peas milují Hříšný tanec

Vydáno 06.12.2010 | autor: redakce

Black Eyed Peas právě vydali nové album The Beginning, ze kterého pochází i singl The Time (Dirty Bit) obsahující samply z filmu Hříšný tanec. Co dalšího na desce najdete?

Black Eyed Peas milují Hříšný tanec Black Eyed Peas milují Hříšný tanec

Zatímco minulé album The E.N.D. (2009) bylo symbolickou zkratkou slov The Energy Never Dies, tentokrát jde o opravdový začátek! “The Beginning je symbolikou pro příjem nových technologií, jako je rozšíření reality, 3D a 360° videí. Zároveň je tahle deska i o odvaze experimentovat, vzít staré songy, které máme rádi z minulosti, a přidat jim nový, bláznivý beat,“ uvedl k novému album frontman will.i.am. The Beginning nabídne v základní verzi dvanáct písní a vyjde v několika formátech. Kromě standardní podoby na CD vychází též jako deluxe verze, která bude obohacena o tři bonusové písně. Fandy černých desek jistě potěší vydání na vinylu a pro ty, kteří náhodou nemají loňské album Black Eyed Peas, vyjde novinka i jako combo obsahující dva disky - The Beginning a The Best Of The E.N.D.


Za první singl byla vybrána taneční záležitost, singl s názvem The Time (Dirty Bit). Tento song obsahuje samply hitu z filmu Hříšný tanec, písně (I’ve Had) The Time of My Life, kterou natočil v roce 1987 Bill Medley s Jennifer Warnes. “Tato píseň je oslavou úžasné doby v našich životech. V rámci turné jsme projeli celý svět, vystupovali jsme před stadiony plnými lidí, kteří se na nás přišli podívat. Po koncertě jsme šli vždy do klubu a setkávali se s fanoušky. Tohle jsou okamžiky, které si chceme takto uchovat,“ uvádí k novému singlu zpěvačka Fergie. Black Eyed Peas k písni již natočili i video. Klip režíroval Rich Lee. 



Ten s kapelou pracoval i na videu k dvojsinglu Imma Be Rocking That Body a v posledních měsících natáčel videa například i s Eminemem (Not Afraid), The All-American Rejects (The Wind Blows), Fergie (Clumsy) nebo s The Pussycat Dolls (Hush Hush). Album The Beginning je právě v prodeji.

zdroj: Universal

mp
zavřít