Tři sestry chtějí do Gunessovy knihy

Vydáno 18.12.2010 | autor: PR

Skupina Tři sestry odehraje ve středu 22.12.velmi netradiční koncert v pražské Tesla Aréně. A těch důvodů k přívlastku netradiční je hned několik.

Tři sestry chtějí do Gunessovy knihy Tři sestry chtějí do Gunessovy knihy

Například společné provedení písní s orchestrem a sborem Hudebního divadla v Karlíně, ale hlavně množství písní, které ten večer zazní! Už nyní je jich rovných padesát a sama kapela říká: „Nikdy jsme tolik písní najednou nezahráli, je to pro nás obrovská výzva, ale těšíme se na to. Když to dokážeme, chceme zápis do Guinessovy knihy punku!“

Jelikož Tři sestry slaví svých dvacet pět let celý rok, tak jsou přeci jen již společensky unavení, a z toho rezultuje fakt, že z původních dvaceti pěti písní, které měly zaznít na koncertě jako pěkný příměr k čtvrtstoletí existence, je nakonec padesát songů!


Což je způsobeno známým jevem – při zvýšené konzumaci vidí člověk často dvakrát… A u Tří sester to platí dvojnásobně! Z téhož důvodu Česká Televize pořídí 50 minutový záznam tohoto velkolepého koncertu, který bude následně odvysílán a ze kterého si Tři sestry udělají krásné 2DVD v délce celého koncertu. Jako hosté vánočního koncertu, kteří odehrají své vlastní koncertní sety během večera, se představí česká punková skupina E!E a Doctor P.P., německá mladá krev Green Frog Feet (D) a americká ďáblice Texas Terri Bomb (USA).

Program začíná již v 17:30 a celý večírek bude ukončen před půlnocí. Pro nedočkavce se Tesla aréna otevře již v 16:30.

Zdroj: Etain promotion

DM


zavřít