ŽEBŘÍK 2004 V PLNÉM PROUDU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Chinaski, Pražský výběr, Mig 21, Ready Kirken se speciálním hostem, Kryštof unplugged a další kapely vystoupí na předávání cen ŽEBŘÍK 2004, jejichž dějištěm bude v pátek 11. března od 20 hodin Dům kultury Inwest v Plzni.

ŽEBŘÍK 2004 V PLNÉM PROUDU ŽEBŘÍK 2004 V PLNÉM PROUDU

Největší osobnosti domácí hudební a filmové scény budou už potřinácté přebírat tradiční sošky renomovaného výtvarníka Václava Česáka, zvané Tančící „R“.

Podle informací Jardy Hudce, vydavatele pořádajícího časopisu REPORT, budou opět oceněni vždy první tři interpreti či skupiny v každé z celkových deseti kategorií. Ve čtenářské anketě lze až do 28. února hlasovat prostřednictvím hlasovacího lístku v aktuálním REPORTU, na serveru iREPORT.cz (vlevo na home page) nebo formou SMS.

„Druhá doprovodná scéna Žebříku bude věnována předním hiphopovým projektům, jako jsou D.Real.C, Jižní pionýři, DBS a Charakter Crue. Ovšem nejdřív na ní vystoupí skupina UDG, úřadující vítěz soutěže mladých kapel Coca-Cola PopStar, jejíž nový ročník opět zahájíme právě na Žebříku“, vypočítává Jarda Hudec.

Celým večerem bude opět provázet režisér Zdeněk Suchý.

Další informace přináší aktuální číslo REPORTU, které mj. obsahuje DVD přílohu s vyhlášením uplynulého ročníku Žebříku.

Vstupenky za 249 Kč k objednání na predplatne@ireport.cz nebo tel. 377 431 105.

zavřít